Nemsokára lesz az esküvőm tudnátok nekem olyan menyasszonyi ruhákat mutatni ami szerintetek jól néz ki? 19/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 11:47
1/6 anonim válasza:
szűkítsd kicsit, hogy milyen fazonúra gondolsz és akkor keresünk hasonlókat :)
2/6 A kérdező kommentje:
hát,ne az az uszályos legyen,de azért legyen nagy a szoknya része a felső rész lehetőleg pánt nélküli legyen mert szeretnék rá ilyen kis kendőt amit csak így ráterítenek a menyasszony vállára...
2012. aug. 29. 11:55
3/6 anonim válasza:
Szerintem a Barbate, Barocco és a Planeta nagyon szép :)
4/6 anonim válasza:
Ahhoz tudni kéne, hogy nézel ki, milyen a stílusod, milyen típusú esküvőt szeretnél. Igazából, nem bántásból, de szerintem elég gáz, hogy másokat kérsz meg erre. Az, hogy az utcára mit veszel fel, más, ha kikéred róla az emberek véleményét, de a menyasszonyi ruha csak a tiéd, a te esküvődre, a te napodra. Döntsd már el te, hogy akarsz kinézni. Úgyis mindenki téged fog ajnározni, akárhogy nézel ki.
5/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon rengeteg gyönyörűt találsz!! *-*
6/6 anonim válasza:
Nem mi választunk helyette, hanem segítünk neki összegyűjteni a szép menyasszonyi ruhák csomagját, amiből ő majd mazsolázhat. Nem kell ennyire rosszmájúnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!