Hol találok jó áron modernebb menyasszonyi cipőt Budapesten VI. kerület környékén?
Engem nem a hagyományos egyszerű menyasszonyi cipő érdekel, hanem az extrábbja persze fehérben(platform, nagyon magas sarok, csipke, toll, strassz, stb.). Augusztusban érkezek Budapestre, VI. kerületbe Nagymező utca és nagyon szeretnék találni valami szépet. A belvárost nagyjából ismerem de a többi részével is elboldogulok ha szükséges. Anyagilag sajnos nem állok a létra magas fokán ezért 20000 Ft. érdekelnének a lehetőségek.Valami jó kis üzlet kellene ahol az árak is jók és választék is van. Nem ragaszkodok a bőr cipőhöz. Néhány linket csatoltam hogy milyeneket szeretek.
Szia! Próbáld meg itt:
Vagy ezeket:
A Voilá Szalon honlapja:
Szerintem itt érdemes körül nézni, mert sokszor csak egy kicsit megy 20 ezer fölé, de gyönyörű cipők vannak. A cím az oldal alján van (ez nem a főoldal)
Remélem segítettem! :) És gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!