Mit gondoltok erről a menyasszonyi ruháról? Mennyit nem sajnálnátok érte adni?
2012. szept. 14. 19:01
11/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép ruha, bár nekem nem lenne hozzá mellem, szóval biztos nem ilyet választanék.
12/24 anonim válasza:
A másik meg, hogy számomra is túl nagyok ezek a gyöngyök és kövek, sok kisebb az én ízlésemnek is jobban megfelelne. És az alja is túl habos, meg túl fényes is NEKEM.
De a lényeg, hogy te érezd magad jól benne.
Én inkább vennék rövid aljút, mint ennyire kivágottat, így is elég feltünő a cicim...
13/24 A kérdező kommentje:
Az alja abszolút nem fényes,csak ezen a képen látszik így.Egyértelmű,hogy mindenkinek más az ízlése,nekem is van sok ruha,amit szépnek tartok,de nem venném fel,mert nem illik hozzám,nem olyan,mint én vagyok.
2012. szept. 14. 20:16
14/24 anonim válasza:
Én nem adnék érte 5 ft-ot sem. Giccsparádé és izléstelen.
15/24 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik szerintem szép,legalább senkinek nincs ilyen és nem tucat én 150-200-at adnék érte.Én is valami ilyesmi ruhába szeretnék férjhez menni.:))) :$$
16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszi,én is ezek alapján döntöttem.
Nem értem,hogy ez mért lenne ízléstelen,mint ahogy valaki írta.
2012. szept. 14. 20:35
18/24 anonim válasza:
hát én tök hülyén éreztem volna és szégyelltem volna magam benne, de ha neked ilyen a stílusod, felőlem, nekem nekem tetszik xd
19/24 anonim válasza:
hát sztem keveset takar.. nem való esküvőre, már bocsi..
20/24 anonim válasza:
Azért írok, hogy megint lepontozhassatok, amiért nem tetszik ez a ribancos,cigányos, csicsás ruha. Finomabb, elegánsabb dolgok kellenek nekem. ;)
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!