Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok majd találni magamnak menyasszonyi ruhát?
175cm és 55kg vagyok. 75/B-s melltartót hordok. Tudnátok segíteni (linkelni), hogy mi állna jól, szerintetek?
27/N
Ilyen vékony, csinos lányoknak remekül álla sellő fazon, és a nem nagy szoknya. Viszont szinte minden menyasszony nagy, abroncsos szoknyát szeretne :) Te is? Mondtad, hogy tetszik a 3. ruha, az olyan hercegkisasszonyos. Inkább olyat szeretnél?
Amúgy bérelni akarsz majd, vagy varratni?
Szerintem az abroncsos ruhák már abszolút a múlt évtized divatjai, manapság a legtöbb már hülyén mutat. Jelenleg leginkább a sellő, trombita (ugyanaz, mint a sellő, csak lejjebb kezdi a bővülést), empire stílusú ruhák hódítanak. Ez persze azért nem azt jelenti, hogy mindenkinek kötelező ilyenben lennie :)
Mindenesetre itt van egy-két vékony pántos, uszály nélküli ruha :)
Egyébként én a varratást javasolnám, kedves kérdező, mert a szalonban, ha új modellt foglalsz le, most még lehet, hogy gyönyörű, de mire az esküvődre sor kerül, akár ötszörösen használt is lehet. A varratás azért is éri meg, mert ha jó varrónővel csináltatod, értékes, egyedi munka lesz, és később jó pénzért tovább is tudod adni. Egyébként ha varratod, akkor pl. a neked tetsző, nagyobb uszályos ruhákat is meg tudod varratni kisebb uszállyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!