Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megmutatod a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmutatod a menyasszonyi ruhádat?

Figyelt kérdés

Olyan sok kérdés van, amiben kikérik a menyasszonyok mások véleményét kinézett ruhákról, meg hogy milyen állna jól nekik, melyik az álomruci...?

Én most azt szeretném, ha a végeredményt látnánk :) Akinek van kedve, linkeljen be képet (arc nélkül, kitakarva, akárhogyan) a ruhájáról, hogy végül hogyan állt rajta. Remélhetőleg megdicsérhetjük egymást, és gyönyörködhetünk egymásban! :)

2012. okt. 23. 15:23
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
33%
Bár lenne már olyanom :( Még 1-2-3 évet várnunk kell az eljegyzéssel sajnos :(
2012. okt. 23. 15:50
 2/45 anonim ***** válasza:
100%

Én bevállalom arccal, hiába takarnám ki, a háttér sokat mondó :)

Hátulról: [link]

Elölről: [link]

Amúgy tök egyszerű ruha volt, ráncolt felsővel és tüll alsóval, mégis mindenkinek tetszett :)

2012. okt. 23. 16:04
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, elölről még egyszer: [link]
2012. okt. 23. 16:05
 4/45 anonim ***** válasza:
90%
Vagány csaj vagy,és tetszik,hogy nem a szokványos esküvői kastély fényképek készültek! Gratulálok! :)
2012. okt. 23. 16:11
 5/45 anonim ***** válasza:
26%
Bocs, de ez a dekoltázs...:((
2012. okt. 23. 16:15
 6/45 anonim ***** válasza:
79%

Mi bajod van a dekoltázsával?

Neki legalább van.:-)

Nagyon csini voltál.

2012. okt. 23. 16:20
 7/45 anonim ***** válasza:
100%

én is szívesen megmutatom :D

[link]

[link]

2012. okt. 23. 16:21
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

De jók ezek a tűzoltós képek! :)) Megkérdezhetem mi fűz ehhez a szakmához? Esetleg a férjed tűzoltó?

Én is szeretnék majd néhány "szakmába vágó" fotót, de láttam ezekből már gagyikat is, szóval az sem mindegy milyen a fotós. Most megerősített, hogy érdemes keresgélni. :)

A második képes válaszolónál a csipkés rész nagyon tetszik és íme egy példa, hogy pánt nélküli ruhát hogyan lehet kicsit teltebb hölgyeken is széppé varázsolni. Nagyon jó ezzel a "blézerrel" :)

2012. okt. 23. 16:26
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
:) köszönöm szépen, 2. képes voltam :) bár megmondom őszintén, fura volt nagyon ilyen ruhát hordani, évek óta nem volt rajtam szoknya, nem is minden kép lett ilyen előnyös, viszont ma is szívesen nézem a képeket, ha megfelelő rucit választ valaki, szerintem bárki nagyon szép legyen :) még egyszer köszönöm, nagyon jól esett :)
2012. okt. 23. 16:32
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Én is köszönöm! :)

Igen, tűzoltó a férjem, úgyhogy adott volt a téma, a dekor, a színek meg minden. Nagyon nem kellett gondolkozni rajta.

A fotósokat imádtam, még a TTD fotózást is bevállalták velem :)

Ja és én sem vagyok nádszál kisasszony, mégsem volt szerintem előnytelen a pánt nélküli. Mert ugye mindenhol azt szajkózzák, hogy csak a vékony lányokon áll jól...

2012. okt. 23. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!