Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy mellű, csípőben picit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mellű, csípőben picit szélesebb nőnek milyen menyasszonyi ruha áll jól?

Figyelt kérdés

173 cm / 78kg

Azok a fazonok nem jöhetnek szóba melyek mell alatt teljesen kibővülnek, mert az ilyeneket párom utálja...

Köszi előre is az ötleteket!

2012. okt. 7. 17:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
ja és telt alakú ( bár gondolom ez a kg-ból egyértelmű )
2012. okt. 7. 17:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a leírásból teljes kép nem alakult ki rólad, de például az A vonalú ruhák általában minden alkaton előnyösen mutatnak.

Ha nagy a cicid, akkor amúgy sem lenne a mell alatt bővülő fazon jó választás, ellenben ízlésedtől függően hangsúlyt fektethetsz a szép dekoltázsodra.

Derékbőséget nem írtál. Ha nincs gondod pocaktájékon, akkor homokóra alakod lehet így első blikkre, ami nagyon jó, hiszen minden teltség ellenére arányos alak. Ez máris rengeteg lehetőséget jelent, legfeljebb azokat a ruhákat kell kerülni, amelyeket kifejezetten vékony alkatra terveztek.

2012. okt. 7. 17:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Talán segít valamit...

[link]

2012. okt. 7. 17:27
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi, igen azt hiszem homokóra vagyok de hasammal is van gond... A csípőmet azért emeltem ki, mert az méginkább széles.

foto az alakomról: ( Bár terveben van egy tizes leadása esküvőig, de attól még a formám nem változik)

[link]

2012. okt. 7. 17:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Nagyon csinos vagy, szerintem szép ruhát lehet majd rád találni.

Egy biztos: valamiféle pántja legyen a ruhádnak. Bármennyire is szépek a pánt nélküli rucik, a nagymellű nőknek nem szabad olyat venni. Én 160 cm / 63 kg vagyok, de elég melles, és egész nap kínlódtam a lecsúszkáló ruhámmal, pedig fűző, merevítő is volt benne. Mindenképp pántosat vegyél, hogy ne járj úgy, mint én! És ha szélesebb a csípő, akkor deréktől kezdve bővülőt vagy A vonalút ajánlok.

Szerintem ilyesmi remekül állna neked:

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 7. 18:39
 6/14 A kérdező kommentje:

Mindig az ilyen csipke pántú ruhákat nézegettem, mert ezek tetszenek legjobban.

Csak azt nem értem, hogy ez alá ugyanúgy nem lehet rendes melltartót felvenni nem? Így itt már nincs jelentősége annak, hogy pántnélküli-e...

Ez alá szerintetek milyen melltartót lehet húzni? :

[link]

Ebben adnak tanácsot a szalonban? Mert azért azt nem akarom, hogy a melleim csúnyán álljanak....

2012. okt. 7. 21:26
 7/14 anonim ***** válasza:

A halcsontos ruhák, amik kicsit formázzák is a testet.

Én is hasonló testalkatú vagyok, de a ruhám nagyon előnyös volt.

[link]

Ebben a ruhában voltam :)

Eltakarta a hasamat és a csípőmet is. Egyedüli gond az vele, hogy kicsit nehéz.

2012. okt. 8. 03:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Előzö vagyok.

[link]

Így néztem ki én a ruhában. A csípőmet és a derekamat is takarta, 167cm vagyok és 74 kiló.

2012. okt. 8. 03:20
 9/14 A kérdező kommentje:
sajnos egyik képet sem tudom megnézni :( Be tudnád esetleg linkelni a "direkt linket a képhez" mert így nekem nem tudja megnyitni pedig nagyon kíváncsi vagyok :)
2012. okt. 8. 21:30
 10/14 A kérdező kommentje:

visszaszívtam, mégis meg tudom nézni :) Nagyon szépen áll a ruha és nagyon szép! Sokkal soványabbnak látlak magamnál szóval vagy a ruha nagyon jó, vagy tényleg sokkal soványabb vagy :) ( csak mert azt írtad hasonló a testalkatod )

Ilyen halcsontból készült ruhát lehet kölcsönözin? vagy hogy működik? Miért tart jobban?

2012. okt. 8. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!