Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről a ruháról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nem szeretnék túl habcsók, királylányos ruhát, de ez nagyon megtetszett :) 168 centi vagyok (85-60-90 cm-es aránnyal, nem tervezek sem fogyni, sem hízni), szerintetek megfelelő lenne?

2012. okt. 1. 11:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Csak azt a masnit nyisszantanám le. Egyébként szép ruha.És még azon gondolkodom,hogy nem rövidítené nagyon a lábadat az,hogy ennyire nincs derékvonala??? De ezt látatlanban szerintem nem lehet megítélni.Van módod próbálni,vagy rendeled és itthon igazítják rád?
2012. okt. 1. 11:42
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a szoknya része nagyon tetszik a fölseje kevésé de ez az én egyéni problémám....

Próbáld fel ha jól áll akkor nem kérdéses.....

3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szép. Én nem vettem volna fel, mert nekem ez a fazo nem állt volna jól, de neked biztos tökéletes lesz.
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Komolyan vadidegenek döntsék el, hogy te mit vegyél fel az esküvődre?...
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Felsője túl csipkés számomra, és az a masni elég torz ott...nem illik oda. nekem.
2012. okt. 1. 11:43
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Nemsokára megyek próbálni, szóval igazán ott dől el, hogy jól áll-e...

Kedves utolsó, természetesen nem vadidegenek fogják eldönteni mit vegyek fel, de véleményt kérni még szabad, nem? :)

2012. okt. 1. 11:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű ez a ruha.
2012. okt. 1. 11:45
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A kerdezo nem azt kerdezte, hogy "fevegyeme ezt a ruhat" hanem "mit gondoltok errol a ruharol" ..

Szerintem szep, ha neked is tetszik es jol is all akkor megfelelo:)

2012. okt. 1. 11:46
 9/17 anonim ***** válasza:
54%

Nálam a ruha szépsége mindig az adott testhez viszonyítva dől el.

Énnekem nem tetszik ez a ruha, mert a testemhez képzeltem, és borzalmas látvány lenne.

Mivel nem tudom te alkatilag hogy nézel ki, így fogalmam sincs hogy szép a ruha vagy sem.

A méreted az egy dolog, de szemmel láthatóan milyen alkat vagy?? Vagy olyan vékony mit a ruhában látható nő? Ha igen, akkor szép a ruha. Ha alacsonyabb vagy, teltebb vagy akkor nem szép a ruha.

Ezek a ruhák nagyon kevés embernek állnak jól.

2012. okt. 1. 11:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép. Ha megvan hozzá az alakod, akkor bátran. :) Sok boldogságot!
2012. okt. 1. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!