Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruhát, bérelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruhát, bérelni vagy venni? A bérlés mennyibe kerül télen vagy nyáron bérlés közt mennyi a különbség?

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 18:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

most láttam az egyik szalonban 100-135 ezer ft között bérelhető semmilyen ruhát...a másikban szebbek voltak egy fokkal ott 70-85 ezer körül volt...rendelni szebbnél szebbeket lehet és 50ezrekért már csodaszép darabok vannak...varratni is kb ennyi lehet...persze ez függ a ruhától, mennyire bonyolult mennyi anyag kell hozzá...igy arra jutottam h rendelni ill varratni ötezerszer jobban megéri mint bérelni:) ha bérelsz és vmi baj lesz a ruhával fizetheted ki az egészet és nem is lesz a tiéd...

24L

2012. szept. 25. 18:33
 2/23 anonim ***** válasza:
Én vettem, 38 000 Ft-ba került. A kölcsönzés itt a környékünkön 80-100 000 Ft-nál kezdődik. Azt nem tudom, hogy télen olcsóbb-e.
2012. szept. 25. 18:34
 3/23 anonim ***** válasza:
Neten 30 körül is lehet már venni, amit később el is adhatsz, ha nem kell, tehát valamennyire meg is térül, míg ha bérled, akkor egy napra a tiéd és abból pénzt vissza nem látsz.
2012. szept. 25. 19:15
 4/23 anonim ***** válasza:
Én vettem 40 ezerért egy menyasszonyi ruhaszalon kiárusításon. Gyönyörű volt, én nem vettem észre rajta annak jelét, hogy használták már (pedig tuti volt máson). Bérelni hasonlót a környéken minimum 80 ezerért tudtam volna.
2012. szept. 25. 20:36
 5/23 anonim ***** válasza:
én varratom, met ingyen varrnak, így 20.000ft az anyag, de ha nem ingyen lenne, akkor is varratnám vagy venném, de nem bérelném, 3X-os áron! Így még el is tudom adni...
2012. szept. 26. 08:43
 6/23 anonim ***** válasza:
Én vettem, 55 ezer volt, a legtöbb helyen a bérlés is drágább ennél.
2012. szept. 26. 09:44
 7/23 anonim ***** válasza:

Én béreltem! 200 ezer volt, de 700 ezerbe került volna megvéve.

De minek? Sosem fogom felvenni, nem is az a tipusú ruha, amit át lehet alakítani!

2012. szept. 26. 14:53
 8/23 anonim ***** válasza:
50%
Ha Orbán a keresztpapád akkor bérelj, ha nem vegyél a kinaiboltban...mert úgyis pár órát használod és vége....
2012. szept. 28. 10:08
 9/23 anonim válasza:

Én is varrattam. Persze kérdés, hogy szeretnél-e valami nagyon divatos, vagy nagyon márkás darabot.

Első körben mindenképpen érdemes körbejárni a szalonokat, mert ott, a próba során derül ki, hogy melyik áll jól (sokszor az, amelyik nem tetszett a vállfán). Aztán ha megvan a stílus, a vonalvezetés, a szín, a méret, akkor lehet nekiállni anyagot nézegetni, varrodát találni. Pécsett van olyan szalon, ahol varrnak is és ők tényleg értenek hozzá. Vaktában nem bíznék meg egy varrónőben, de olyanban, akit ismerek, igen.

A neten rendelésnél is szükség lehet varrónőre, de lehet, szalonra is - egyik barátnőmnek nem jött meg időben a ruhája és végül az utolsó nap kellett kölcsönzőből mégis hoznia. Azért ez sem olyan kellemes élmény...

2012. szept. 29. 17:20
 10/23 anonim ***** válasza:
15%

Bizony gazdag ez az ország népe!!! Igaz van aki éhen hal mert nincs kenyérre sem..de kit érdekel, azokból Orbánéknak sincs haszna...

DE ami a ruhát azaz a feltünést illeti....biza mindenki megnézne és nagy feltünés is lenne /sokáig beszélne a násznép si róllad/ légy MEZTELEN!!! A pénzt pedig tedd el fekete napjaidra.

2012. szept. 30. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!