Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruhát, bérelni vagy venni? A bérlés mennyibe kerül télen vagy nyáron bérlés közt mennyi a különbség?
most láttam az egyik szalonban 100-135 ezer ft között bérelhető semmilyen ruhát...a másikban szebbek voltak egy fokkal ott 70-85 ezer körül volt...rendelni szebbnél szebbeket lehet és 50ezrekért már csodaszép darabok vannak...varratni is kb ennyi lehet...persze ez függ a ruhától, mennyire bonyolult mennyi anyag kell hozzá...igy arra jutottam h rendelni ill varratni ötezerszer jobban megéri mint bérelni:) ha bérelsz és vmi baj lesz a ruhával fizetheted ki az egészet és nem is lesz a tiéd...
24L
Én béreltem! 200 ezer volt, de 700 ezerbe került volna megvéve.
De minek? Sosem fogom felvenni, nem is az a tipusú ruha, amit át lehet alakítani!
Én is varrattam. Persze kérdés, hogy szeretnél-e valami nagyon divatos, vagy nagyon márkás darabot.
Első körben mindenképpen érdemes körbejárni a szalonokat, mert ott, a próba során derül ki, hogy melyik áll jól (sokszor az, amelyik nem tetszett a vállfán). Aztán ha megvan a stílus, a vonalvezetés, a szín, a méret, akkor lehet nekiállni anyagot nézegetni, varrodát találni. Pécsett van olyan szalon, ahol varrnak is és ők tényleg értenek hozzá. Vaktában nem bíznék meg egy varrónőben, de olyanban, akit ismerek, igen.
A neten rendelésnél is szükség lehet varrónőre, de lehet, szalonra is - egyik barátnőmnek nem jött meg időben a ruhája és végül az utolsó nap kellett kölcsönzőből mégis hoznia. Azért ez sem olyan kellemes élmény...
Bizony gazdag ez az ország népe!!! Igaz van aki éhen hal mert nincs kenyérre sem..de kit érdekel, azokból Orbánéknak sincs haszna...
DE ami a ruhát azaz a feltünést illeti....biza mindenki megnézne és nagy feltünés is lenne /sokáig beszélne a násznép si róllad/ légy MEZTELEN!!! A pénzt pedig tedd el fekete napjaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!