Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruhát, bérelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruhát, bérelni vagy venni? A bérlés mennyibe kerül télen vagy nyáron bérlés közt mennyi a különbség?

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 18:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
eBay.com-ról 20-és 50 ezer között hatalmas a választék, mi is onnan rendeltük. Kínából érkezik a legtöbb, jó minőségben, kb. 2-3 hét alatt (de az enyém 1 hét alatt itthon volt 37e-ből szállítással. Ugyanazt a ruhát 60-ért bérelhettem volna...... A kölcsönzők is innen veszik és a duplájáért adják oda.
2012. okt. 1. 15:51
 12/23 anonim ***** válasza:
Meg tudnád adni a ponos e-címet ?
2012. okt. 2. 07:33
 13/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nem vagy otthon eBay-ben, valaki körülötted biztosan akad. Lehet hogy kell egy-két tanács az első alkalommal, de a neten is találsz tanácsadókat, fórumokat stb... Szükség van PayPal accountra is, azt nyithatsz magadnak ingyen bármikor, ha van egy magyar bankszámlád amit hozzáregisztrálsz.

Ha nem vagy biztos méretekben, kérdezhetsz az eladótól is bátran. Segítőkészek az eBayezők. Én direkt nagyon picit nagyobbat rendeltem és a varrónőm gond nélkül megigazította. Gyönyörű volt.

2012. okt. 2. 10:42
 14/23 anonim válasza:

Igen jól hangzanak ezek a 30.000-40.000-es vásárlási árak, de a bérlésbe nemcsak a menyasszonyi ruha tartozik, hanem az abroncs és a kesztyű is.

A szalonban kitisztítják a ruhádat (mikor elviszed és mikor visszahozod), ám sok rémtörténetet lehet olvasni, hogy foltosan, pecsétesen érkezett meg az imádott ruha. Ilyenkor irány a tisztító, ami nem kevés pénz.

És mi van akkor, ha nem illik rád a ruha, nem a te méreted, túl hosszú, rövid, bő stb.? Akkor varrónővel át kell alakíttatnod, az is plusz pénz.

Mellesleg mit csinálsz majd vele az esküvő után? Tele van az internet eladó ruhákkal, és nem úgy tűnik, hogy kapkodnának utána a menyasszonyok.

Sajnos nem tudom, mi a jó döntés...

2012. okt. 9. 13:15
 15/23 anonim válasza:

Előző vagyok!

Szerintem télen tudsz alkudni az árakból, mert nem igazán vannak esküvők, és a szalonok örülnek, ha jön valaki, aki kibérli a ruhát.

2012. okt. 9. 13:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Én napi szinten vásárolok az interneten, eBayen ruhát, egyebet, mikor mi kell. Annyival olcsóbban lehet sokszor kijönni, hogy néha még az is simán belefér ha valami nem stimmel teljesen. A méreteket is jól át lehet tanulmányozni a gyártóknál, le is mérnek bármit mielőtt megvennéd. A ruha igazítása is bőven belefér a dologba, még így is nagyságrendekkel olcsóbb. Én amúgy szépen elraktam a ruhám, emléknek a nagy napról.
2012. okt. 9. 15:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát a 14/16-os keveset járt iskolába és nem tud számolni vagy a kivételezett körhőz tartozik...Inkább kidob fél milliót bérlésre minthogy vásárolni 50.000-ért és eltenné..mint írták emlékbe
2012. okt. 10. 17:31
 18/23 A kérdező kommentje:
Ha az E-bayről vagy a tidebuyról rendelek mennyi a posta költség kb?Mert nézegettem és gyönyörű szép ruhák vannak,sokkal olcsóbban mint nálunk.
2012. okt. 11. 10:22
 19/23 anonim ***** válasza:
attól függ:) oda van irva...van ahol nincs postaköltség:)
2012. okt. 12. 08:30
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod,Én is láttam,hogy van ahol nincs postaköltség,de ott tényleg ingyen van?Nincs vám vagy más ami azon kívül pénzbe kerülhet a szállításnál?

Nagyon tetszenek a ruhák amiket ezeken az oldalakon látni.Csak sajnos nem tudom pontosan a rendeléshez szükséges dolgokat,hogy kell megcsinálni.

2012. okt. 13. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!