Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmutatod a menyasszonyi ruhádat?
Olyan sok kérdés van, amiben kikérik a menyasszonyok mások véleményét kinézett ruhákról, meg hogy milyen állna jól nekik, melyik az álomruci...?
Én most azt szeretném, ha a végeredményt látnánk :) Akinek van kedve, linkeljen be képet (arc nélkül, kitakarva, akárhogyan) a ruhájáról, hogy végül hogyan állt rajta. Remélhetőleg megdicsérhetjük egymást, és gyönyörködhetünk egymásban! :)
Köszönöm, Moira! :)
Az utolsó képküldőnek pedig elaléltam a rucijától, valami gyönyörű!
A TTD fotózás meg biztos kiri volt! :D
Én elektromos gitárral pózoltam még a fotózáson.... XDDD
Juj, ez nagyon jó kérdés, tök jó nézegetni hogy kinek milyen volt! Mindenki nagyon szép, köszönöm én is hogy megmutattátok, a tűzoltós különösen kirány :D
Itt az én ruhám is: [link]
Akkor tetszett, de most már bánom, a képeken láttam csak igazán hogy nem vagyok hozzá elég magas és vékony :( nem annyira tetszik már :( bár maga a ruha szép szerintem, csak nem rajtam. A képen amúgy nem a vőlegényem van hanem az apám, mielőtt szörnyülködnétek hogy milyen öreg :D
Én nem mutatom meg, mert családi tragédiák sora után annyira lefogytam, h a 172 centimhez 48 kiló voltam, egyébként is nagyon rosszul sikerült az egész ceremónia.
Az első tragédia után elhalasztottuk, utána mindig történt valami, a utolsó az volt, h anyukám is meghalt, utána fél évvel volt az esküvő, gyakorlatilag végigbőgtem az egészet.
El kellett volna még egyszer halasztani, gondolkodtunk is rajta, de az első időpont után majdnem két évvel voltunk már.
Életem legszörnyűbb napja volt, a házasság azért szép lett, lassan 7 éve tart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!