Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyiket válasszuk esküvői/men...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszuk esküvői/menyasszonyi autónak?

Figyelt kérdés

két lehetőségünk van , illetve egy vésztartalék is, de az nagyon vész :)

1. Wartburg (ilyen szépen felújítva):

[link]

vagy

2. BMW

[link]

2012. okt. 10. 21:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Wartburg :D
2012. okt. 10. 21:51
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
1.
2012. okt. 10. 21:52
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Az egyes. Gyönyörű az az autó :D És ma már különleges is. Sok boldogságot!
2012. okt. 10. 21:53
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Abszolút 1-es! :) Nagyon szép és nagyon jó ötlet! A másodikban nincs semmi különleges. Szokásos szép autó, ennyi. :) Az első ötletes! :)
2012. okt. 10. 22:01
 5/17 anonim ***** válasza:
46%

A kettő közül az 1.

Nagyon különlegesnek mondható, a BMW pedig a mostaniak közt nem a legújabb. (Mondom ezt úgy, hogy nekünk egy BMW volt, vadiúj, egy szalonból, amit a kollégáim intéztek el, lévén, hogy egy autós cégnél dolgoztam.)

2012. okt. 10. 22:01
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Én is az egyest választanám, mert ez már különlegesnek mondható. Viszont mivel kicsit erős a színe, így igyekeznék kicsit igazodni, mondjuk a csokorba tetetnék valami hasonlót, vagy nem is tudom.
2012. okt. 10. 22:08
 7/17 A kérdező kommentje:

alapjáraton utálom a narancsot (Lynette-t idézve: A narancs azt jelent, valami rossz fog történni! - született feleségek :) ), szóval az biztos, hogy nem fogok narancsot rakatni sehova.

Fura mód ezen az autón viszont tetszik...

az egy gondom vele, hogy nem tudom, mennyire fogok beleférni/beférni az abroncsos ruhámmal...

2012. okt. 10. 22:23
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

Ne félj a narancstól!:)

[link]

Az abroncs meg befér, elég nagy hely van ebben az autóban. Legfeljebb a sofőr majd a szoknyád alól kukucskál.

Sok boldogságot!!

2012. okt. 10. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

meg vagyok őrülve a KGST autókért! szóval tutira a Warnyú. az elcsépelt maffiózóverdákban nincs semmi különleges.

én még egy fullosan felújított OT-s Trabival is simán furikáznék az esküvőm napján. azoknak még van lelkük. :)

szóval 1!!!! :D

2012. okt. 10. 23:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam, ha a kettőből lehet választani, akkor a bmw nagyobb, és ha neked egy nagy abroncsos ruhád van, akármennyire is cukikább a wartburg, ha kínszenvedés bemászni, kimászni, meg benne rendezgetni a ruhádat. És szerintem konkrétan a sofőrre fog rámászni a fél ruha... A másikba meg beülhetsz hátra egymagad.
2012. okt. 11. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!