Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszuk esküvői/menyasszonyi autónak?
két lehetőségünk van , illetve egy vésztartalék is, de az nagyon vész :)
1. Wartburg (ilyen szépen felújítva):
vagy
2. BMW
A kettő közül az 1.
Nagyon különlegesnek mondható, a BMW pedig a mostaniak közt nem a legújabb. (Mondom ezt úgy, hogy nekünk egy BMW volt, vadiúj, egy szalonból, amit a kollégáim intéztek el, lévén, hogy egy autós cégnél dolgoztam.)
alapjáraton utálom a narancsot (Lynette-t idézve: A narancs azt jelent, valami rossz fog történni! - született feleségek :) ), szóval az biztos, hogy nem fogok narancsot rakatni sehova.
Fura mód ezen az autón viszont tetszik...
az egy gondom vele, hogy nem tudom, mennyire fogok beleférni/beférni az abroncsos ruhámmal...
Ne félj a narancstól!:)
Az abroncs meg befér, elég nagy hely van ebben az autóban. Legfeljebb a sofőr majd a szoknyád alól kukucskál.
Sok boldogságot!!
meg vagyok őrülve a KGST autókért! szóval tutira a Warnyú. az elcsépelt maffiózóverdákban nincs semmi különleges.
én még egy fullosan felújított OT-s Trabival is simán furikáznék az esküvőm napján. azoknak még van lelkük. :)
szóval 1!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!