Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruha kérdés, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruha kérdés, ha van valakinek türelme?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Menyasszonyi ruhát keresek Budapesten. Abroncs nélkül viselhető, szolid fehér ruhát, ami nem túl dekoltált és nem ujjatlan. Akár szín is lehet benne, de ne legyen túl színes (fekete kizárt). Szeretem az A vonalú szoknyákat, szolid kisestélyiket, csipkét. Van valakinek ötlete? Láttatok hasonlót valahol, miközben nézelődtetek? Hol érdemes Budapesten körülnézni? Köszi előre is mindenkinek a tippet! :)

utolsó kérdés: te miben leszel? :) Van kedved megmutatni? Küldhettek linket :) kíváncsi vagyok! :)

2012. okt. 10. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes lenne benézned pár kölcsönzőbe, sok helyen vannak már nem habcsók abroncsos ruhák is :) De, ha nem kifejezetten menyasszonyi ruhára gondoltál, akkor nagyobb bevásárlóközpontokban van pl. Dress-box, itt is vannak gyönyörű fehér estélyi ruhák!

Én még nem tudom, miben leszek, de nagy valószínűség szerint valami sellő fazonú ruhában, azok tetszenek a legjobban :) Egyelőre ő a befutó, de még nézelődöm:

[link]

2012. okt. 10. 22:30
 2/5 anonim válasza:
Itt nézz körül szerintem: [link]
2012. okt. 11. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy kérdés: az alkatod milyen? Ez fontos lehet az ötletadáshoz.

Itt van pár, amik magas, vékony alakra tökéletesek.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én egyébként varrónőt javasolnék; egyedibb lesz a ruha, és emiatt jó áron tovább is tudod adni. Kölcsönözni igazán nem éri meg.

Utolsó kérdésedre: én magamnak fogom varrni, van elképzelésem, de az még 2-3 év, hogy sorra is kerül :)

2012. okt. 11. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Hu hat ezek csodaszepek
2012. okt. 23. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Linea Raffelie ruhai elegansak kulonlegessek es csodaszepek abroncs nelkuliek.Sokszor a kevesebb tobb
2012. nov. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!