Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmutatod a menyasszonyi ruhádat?
Olyan sok kérdés van, amiben kikérik a menyasszonyok mások véleményét kinézett ruhákról, meg hogy milyen állna jól nekik, melyik az álomruci...?
Én most azt szeretném, ha a végeredményt látnánk :) Akinek van kedve, linkeljen be képet (arc nélkül, kitakarva, akárhogyan) a ruhájáról, hogy végül hogyan állt rajta. Remélhetőleg megdicsérhetjük egymást, és gyönyörködhetünk egymásban! :)
Nekem még csak lesz esküvőm, és még nem tudom, hogy ő lesz-e a tökéletes ruha (fura lenne, ha már az első szalonban megtaláltam volna, szóval biztos, ami biztos, még nézelődöm egy kicsit :D), de egyelőre ez tetszik a legjobban magamon:
[link] :)
úgy látom, sokan használtunk azonos esküvői blogot :)
Kérdező te is és mindenki gyönyörű volt, én azt gondolom, hogy ízléses ruhával mindenki szép menyasszony lehet :)
És nem sértődtem meg a telt kifejezésen, fedi a valóságot és nem is bántó :)
13-as, leírnád a méreteidet?
Higy hány cm, kiló vagy, mell, derék és csipőbőséget?
Majdnem ugyanilyen ruhát szeretnék, és rajtad olyan jól áll, kíváncsi vagyok, nekem is jól állna-e (Én még nem tartok a próbálgatásnál)
Igen, látom, nem csak én vagyok itt a régi menyák közül, akik az álompáros blogon írtak :)
Köszönöm a dicséreteket :) Jól esik, mert anno ugyanitt leszólták ezt a ruhát rajtam, h mennyire kövérít :) (persze akkor még nem volt rám igazítva a ruci)
Méreteim: 163cm 60kg (sajna), derék 78cm, csípő 92cm :) Melltartóba meg 80C-t hordok :) Ez egy Mori Lee ruha amúgy
A kérdezőnek is szép volt nagyon a ruhája! Látom a pánt nélküli a favorit másoknál is :)
TTD=trash the dress. Az a lényege, hogy tönkretettük a ruhámat és ez meg is lett örökítve képekben. Leöntöttük vörösborral, földön hemperegtem, meg a férjem letépte rólam :) Én nagyon élveztem! :)
Köszi! :)
Amúgy 25e ft volt, nem érte volna meg eladni, főleg, hogy előtte ki kellett volna tisztíttatni, meg egy-két helyen javíttatni. Szekrényben meg nincs hely. Így legalább készült pár vad kép ami örök emlék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!