Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megmutatod a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmutatod a menyasszonyi ruhádat?

Figyelt kérdés

Olyan sok kérdés van, amiben kikérik a menyasszonyok mások véleményét kinézett ruhákról, meg hogy milyen állna jól nekik, melyik az álomruci...?

Én most azt szeretném, ha a végeredményt látnánk :) Akinek van kedve, linkeljen be képet (arc nélkül, kitakarva, akárhogyan) a ruhájáról, hogy végül hogyan állt rajta. Remélhetőleg megdicsérhetjük egymást, és gyönyörködhetünk egymásban! :)

2012. okt. 23. 15:23
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
13-as válaszoló, szerintem egy blogon írogattunk :)
2012. okt. 23. 18:25
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még csak lesz esküvőm, és még nem tudom, hogy ő lesz-e a tökéletes ruha (fura lenne, ha már az első szalonban megtaláltam volna, szóval biztos, ami biztos, még nézelődöm egy kicsit :D), de egyelőre ez tetszik a legjobban magamon:

[link] :)

2012. okt. 23. 18:26
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

úgy látom, sokan használtunk azonos esküvői blogot :)

Kérdező te is és mindenki gyönyörű volt, én azt gondolom, hogy ízléses ruhával mindenki szép menyasszony lehet :)

És nem sértődtem meg a telt kifejezésen, fedi a valóságot és nem is bántó :)

2012. okt. 23. 18:28
 24/45 anonim ***** válasza:

13-as, leírnád a méreteidet?

Higy hány cm, kiló vagy, mell, derék és csipőbőséget?

Majdnem ugyanilyen ruhát szeretnék, és rajtad olyan jól áll, kíváncsi vagyok, nekem is jól állna-e (Én még nem tartok a próbálgatásnál)

2012. okt. 23. 18:42
 25/45 anonim ***** válasza:

Igen, látom, nem csak én vagyok itt a régi menyák közül, akik az álompáros blogon írtak :)

Köszönöm a dicséreteket :) Jól esik, mert anno ugyanitt leszólták ezt a ruhát rajtam, h mennyire kövérít :) (persze akkor még nem volt rám igazítva a ruci)

Méreteim: 163cm 60kg (sajna), derék 78cm, csípő 92cm :) Melltartóba meg 80C-t hordok :) Ez egy Mori Lee ruha amúgy

2012. okt. 23. 19:02
 26/45 anonim ***** válasza:
Moira,mi az a TTD fotózás? Bocs,fogalmam sincs,tudatlan vagyokilyen téren! :)
2012. okt. 24. 07:32
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a 13-as ruha viszi a pálmát,és az első csajszi vagánysága,és helyszíne! :)
2012. okt. 24. 07:35
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek is szép volt nagyon a ruhája! Látom a pánt nélküli a favorit másoknál is :)

TTD=trash the dress. Az a lényege, hogy tönkretettük a ruhámat és ez meg is lett örökítve képekben. Leöntöttük vörösborral, földön hemperegtem, meg a férjem letépte rólam :) Én nagyon élveztem! :)

2012. okt. 24. 07:37
 29/45 anonim ***** válasza:
Ez nagyon állat! Ilyet még nem is hallottam! Te vagy a favorit köztünk! Bevállalós,nem semmi egy nőszemély vagy! Én 30 évesen nagyon sajnálnám a ruhám,bár nem szeretnék férjhez menni,de ha valami csoda folytán mégis (azt kétlem),akkor sem merném tönkre tenni! De ez én vagyok! :)
2012. okt. 24. 07:41
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Köszi! :)

Amúgy 25e ft volt, nem érte volna meg eladni, főleg, hogy előtte ki kellett volna tisztíttatni, meg egy-két helyen javíttatni. Szekrényben meg nincs hely. Így legalább készült pár vad kép ami örök emlék :D

2012. okt. 24. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!