Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megmutatod a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmutatod a menyasszonyi ruhádat?

Figyelt kérdés

Olyan sok kérdés van, amiben kikérik a menyasszonyok mások véleményét kinézett ruhákról, meg hogy milyen állna jól nekik, melyik az álomruci...?

Én most azt szeretném, ha a végeredményt látnánk :) Akinek van kedve, linkeljen be képet (arc nélkül, kitakarva, akárhogyan) a ruhájáról, hogy végül hogyan állt rajta. Remélhetőleg megdicsérhetjük egymást, és gyönyörködhetünk egymásban! :)

2012. okt. 23. 15:23
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Moira, egyetértek :D ha valaki abban érzi jól magát, miért ne? nekem azt mondták, hogy csak olyanok lesznek ott, akik szeretnek úgy, ahogy vagyok :) akkor miért ne? :) csini voltál :) kíváncsian várom a többieket :)
2012. okt. 23. 16:51
 12/45 anonim ***** válasza:
86%

[link]

Az enyém ilyen volt:)))

2012. okt. 23. 17:01
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Én is bevállalom arccal, hisz úgy teljes a kép :) :)

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 23. 17:11
 14/45 A kérdező kommentje:

Mindenki nagyon csinos volt :). Utolsó, nagyon vagányok vagytok a cigis képpel :D Ilyet még nem láttam!

Abban egyetértek, hogy a pánt nélküli ruha is jól állhat bögyösöknek, teltebbeknek, de a táncolásnál igenis problémás :(. Nekem folyton csúszkált lefelé, és ezt az egyet bántam benne, hogy nem pántosat választottam. Kényelmesebb, praktikusabb lett volna.

2012. okt. 23. 17:12
 15/45 A kérdező kommentje:

Mmint utolsó előtti a cigis képpel :D

Tényleg utolsó: gyönyörű voltál! :)

2012. okt. 23. 17:13
 16/45 anonim ***** válasza:
89%

8-as vagyok. Egyetértek abban, hogy az itt folyó fikázásnak semmi értelme. Nincs mindenki mellett egy divat tanácsadó, hogy ejj neked ezek a ráncok biza nem állnak jól, de ha lenne is... hagy döntsem már én el a nagy napomon, hogy melyik ruha "ugrott rám", melyikben akarok oltári elé állni. Ha egy függönyben, vagy egy abroszban akkor abban, ha egy márkás ruhában akkor abban, ha valami bóvliban akkor abban, le van tojva. Az a lényeg, hogy nekem/nekünk tetszik, a család meg úgyis elfogad bárhogy. Idegenek véleménye pedig nem érdekel, max rákérdezek kíváncsiságból, de számottevően nem hiszem hogy figyelembe venném.

Egyébként nagyon jó látni végre élethű képeket, nem csak topmodelleken nézegetni a ruhákat! Ja, és egyébként így visszaolvasva... remélem a "teltebb" kifejezéssel nem bántottam meg senkit!!

2012. okt. 23. 17:45
 17/45 A kérdező kommentje:
89%-os, nagyon egyetértek veled :), és az önjelölt, kéretlen divattanácsadókat én sem komálom. De kérek mindenkit, szorítkozzunk a kérdésre :). Tényleg jó végre valódi képeket látni valódi menyasszonyokról, ilyen bátor menyecskék képeit várjuk továbbra is! :) Én nagyon szeretek ilyeneket nézegetni, mindenki olyan csinos aznap!
2012. okt. 23. 17:59
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te is megmutatod a ruhádat?
2012. okt. 23. 18:04
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy törtfehér estélyi ruhám volt.

[link]

2012. okt. 23. 18:18
 20/45 A kérdező kommentje:

Fúúú, kisestélyis menyasszony, nagyon szép voltál! :) Ha ilyen csinos vékony lennék, mint te, én is szívesen viseltem volna ilyen egyszerű fazonú rucit abroncs nélkül.

De mivel nagy a fenekem (de, JÓ! :D ahogy a férjem mondja), derékban bővülő fazont választottam nagyobb szoknyával, ami viszont kiadja a vékonyabb derekam és a mellem :P.

Én inkább csak arc nélkül, de szívesen megmutatom :)

[link]

2012. okt. 23. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!