Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen szín az "ekrü"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szín az "ekrü"?

Figyelt kérdés
Az egyik szalon eladna egy olyan ruhát, amit már próbáltam máshol, és nagyon tetszett, azonban nem ilyen színben láttam. Próbáltam rákeresni a google-ben, de a sötét aranytól az elefántcsontig minden színt kidobott "ekrü" alatt... Pontosan milyen szín az ekrü?

2012. nov. 14. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Tojáshéjszínként is ismeretes, gyakorlatilag sárgás árnyalatú törtfehér.
2012. nov. 14. 14:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
De sajnos ez nem egy egzakt árnyalat, ekrü valóban széles skálán mozog.
2012. nov. 14. 14:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan szín, amire egy átlag ember azt mondja: fehér. :)

Ez jutott eszembe róla:

[link]

2012. nov. 14. 14:17
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
3-as: férfiként igazolom, hogy jó a táblázatod :)
2012. nov. 14. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Pezsgőszínnek is mondják, tojáshéjszínnek is vagy törtfehérnek. Halvány sárgás-arany árnyalatú fehér szín.

Nem hófehér, ez a biztos.

2012. nov. 14. 14:19
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Hármashoz még hozzá tenném, hogy én azért különválasztom a narancssárgát és a citromsárgát.

De amúgy helytálló :D

2012. nov. 14. 15:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg viszonylag széles skálán mozognak az esküvői ruhák ekrü árnyalatai. Akkor látszik igazán, hogy milyen, ha egymás mellett van a sok ruha. Nekem világos ekrü színű volt a ruhám. A fehér mellett egészen sárgásnak tűnt, de önmagában fehér hatású volt. (Persze nem az a rikító.) Szerintem akkor vedd meg csak, ha láttad élőben is, vagy kérj róla színhelyes fotót.
2012. nov. 15. 08:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ekrü ruhám volt, a képeken fehérnek látszik. Mindent ekrünek neveznek, ami nem az a vakító hófehér.
2012. nov. 15. 09:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A már említett jelzők mellett én még a "piszkos fehér" elnevezést tudnám felhozni némi támpontként. :)
2012. nov. 16. 13:37
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Nekem egy méteráru-eladó a drappra mondta, hogy ekrü. Ez szerintem már nem az, túl sötét. A szótár szerint a nyers, fehérítetlen textília színe (nyers selyem vagy gyapjú).

Nagyon tetszett a színskála. Az én párom a bordóra barnát mond, a lilára pedig kéket. Nagyon aranyos, amikor próbálja elmagyarázni valaminek a színét.

2012. dec. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!