Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszi esküvőre milyen dekoráció?
Sziasztok! Szeptemberben megyek férjhez, alakulgat a lagzi, egyre több dolgot lehet kipipálni. Viszont a teremdíszítés kapcsán elég tanácstalan vagyok.
Nekem valószínűleg narancsos lesz a csokrom, a koszorúslányaim (2 legjobb barátnőm) viszont sötétlilában lesznek. A menyecskeruhám valószínűleg piros lesz. Ezek fényében illik kiválasztani a színeket a terembe?
Első gondolatom az volt, hogy a narancs legyen a fő színünk a lagzin, és ezt lehetne feldobni egy kis és lilával. Pl:
Viszont nagyon tetszik egy könnyedebb megoldás is: halványzöldes alapszín (tehát székszoknyák, a futó a terítőn), de a virágokban (meg a kiegészítő kis mütyűrökben az asztalokon, gyertyák, gyöngyök, kristályok, miegyéb) lenne a zöld mellett megint csak a narancs, lila, más halványabb színek.
Mostanában viszont egyre inkább azon kezdek gondolkodni, lehetne-e a dekoráció echte őszies? Okkersárga, rozsdás-narancsos, bordós, leveles motívumokkal, szárított virágokkal, esetleg búzakalásszal, tököcskékkel (vidékiek vagyunk, hozzám közel is állna ez a fajta világ).
Afelől aggódom, nem lenne-e ez az őszi színvilág túl komor egy esküvőhöz? De a zöldes, lendületes, tavaszias dekor meg illene egy őszi esküvőhöz? Vagy a szeptember még nem annyira ősz, lehetnének zöldebb-rózsaszínűbb színek is?
Mindenféle tanácsnak örülnék, és ha van ötletetek, írjátok meg, illetve képeket is mutassatok nyugodtan!
Köszi!
Én narancssárga, barna, és citromsárga díszeket használnék, de nem fontos az őszhöz kapcsolódó színeket használnod, ha túl komornak érzed.
Az utolsó három gyönyörű!
Ne aggódj, én is őszi esküvőt szeretnék, akármennyire is megszólnak érte :)
Aggódom szintúgy amiatt, hogy komor, meg az elmúlást jelenti meg mittudomén..
De többek között ősszel ismerkedtem meg párommal, illetve az a kedvenc évszakom is. (mi is vidékiek vagyunk amúgy)
Szerintem ebben a zöld-rózsaszín dologban annyira ne gondolkodj, mert őszhöz, szeptemberhez annyira nem illik.
Meg hát, a ti esküvőtök, olyan lesz amilyet Ti szeretnétek! :)
De nekem ez az őszies roppant módon bejön.
Szerintem fantasztikus lenne, már csak amiatt is, mert Ti lennétek a színfolt, még jobban kitűnnétek! :)
Hajrá-hajrá, ne hagyd anyós/rokonok/szülők által eltántorítani magad az őszi színvilágtól:)
Sok boldogságot Nektek :)
Köszi a kommenteket! :) Kezdek egyre jobban megbarátkozni ezzel az őszies színvilággal és ötlettel. Lehet, hogy a konzervatív, ötvenes és feletti vendégeinknek kicsit szokatlan lesz, de amúgy is az a típus vagyok, aki szeret szembe menni az árral :D És nekem tényleg nagyon tetszik ez. Páromnak is mellesleg. Meg az is fontos momentum lenne, hogy jeleznénk, kötődünk a gyökereinkhez, a természethez (lehetne használni gesztenyéket, bogyókat díszítés gyanánt, tök jól tudnak kinézni).
Találtam egy tök szupi oldalt, ahol rengeteg ötlet van. Kedves utolsó, ha neked is ilyesmi jár a fejedben, nézz körbe :)
Szerintem a csokibarna-narancs-citrom állatira jól mutat és nagyon illene az őszi esküvőhöz! Én személy szerint nem raknék ezekhez a színekhez lilát, rózsaszínt.
A TLC-n láttam egy ilyen esküvős műsorban ilyen őszi hangulatú esküvőt, ott is voltak ilyen kis tökök, falevelek, és ott is ez a három szín dominált, nagyon hangulatos volt.Kis mécsesekkel, makkokkal, dísztökökkel igen jól lehet dekorálni!
18:50-es vagyok.
Köszönöm, nagyon jó ez az oldal! :)
Majd párom orra alá dugom, szerintem Ő is teljesen oda lesz :)
Még egyszer nagyon sok boldogságot Nektek és kitartást a szervezéshez! :)
5-ös válaszoló: Az a baj, a párom nem igazán rajong a barnáért. És egy kis lila mindenképp kellene bele, mert a koszorúslányaim lilában lesznek.
6-os: Köszönjük a kedvességet! :) Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!