Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választottátok ki az esküvő alapszínét?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 15:40
1/15 anonim válasza:
A ruhám kiválasztása után egyértelmű volt, a ruhám pedig hófehér alapon halvány rózsaszín hímzett volt (mármint a fűzője). Mivel a rózsaszín a kedvenc színem, ezért a ruhába beleszerettem, és a koszorúslányok is mind egyforma rózsaszín ruhában voltak, innentől a fehér-rózsaszín hercegnős esküvői dekor is evidens volt :)
2/15 anonim válasza:
Mondjuk, a kedvenc szín alapján?
3/15 A kérdező kommentje:
Nekem rózsaszín szalag lesz a derekamon, ehhez igazítunk mindent. Rózsaszín-lila-fehér. pedig pár éve nem is voltam oda a rózsaszínért :-D
2012. máj. 10. 15:45
5/15 anonim válasza:
a bordó nekem nagyon tetszett, úgyhogy ezért lett olyan :)
6/15 anonim válasza:
Nekem is kedvenc szín alapján lesz, égszínkék lesz a téma. Elvileg közös megegyezéssel, de a barátom azt mondta, válasszak, amit akarok, neki mindegy, amíg nem fosszínű a dekoráció :D
7/15 anonim válasza:
A ruhám ekrü színű volt, köves. A dekor pedig lila volt, mert karácsonynak mentünk és csodaszép gömböket találtam, ahhoz pedig csak a lila szín illett :)
8/15 anonim válasza:
Nem volt alapszín. A koszorúslányok bordóban voltak, mert az egyiküknek már volt olyan színű ruhája. A csokrom olyan semmilyen volt, a sminkem feketés-kékes, az étteremben pedig csak narancssárga dekor volt. Az esküvő helyszínén élénk rózsaszín (=pink) virágok voltak. Ha tehettem volna, pink lett volna mindenhol!
9/15 anonim válasza:
a férjem mondta esküdjünk feketében
mondtam neki nekem mindegy legyen fekete
amúgy is Indiába a fehér a gyász a fekete az élet színe
tudom nem vagyunk Indiában
de feketébe esküdtünk, jó volt :)
10/15 anonim válasza:
A fehér az alap szín volt nálunk, ezt kombináltuk lilával, olyan közepesen sötéttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!