Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csepeli esküvő?
Az lenne a kérdésem hogy van e közületek olyan aki csepelen tartotta az esküvőjét?Ha igen hol merre?Tapasztalatok??
Várok esetleg más tapasztalatokat(Erzsébet,vagy inkább kifelé csepelről-Halásztelek,Szigetszentmiklós ilyesmi.
Sok esküvőt tartanak a Bográcsban (Csepel, Katona József utca) ez ránézésre nem drága, ideális hely pedig a csepeli temető után kifelé az Árvay csárda.
Ha megvan a keret rá akkor utóbbit ajánlom, rögtön a kertjükben lehet is fotózni.
Második:
LOL, sose hittem volna, hogy van aki a gastlandba tartja az eskűvőjét a haverokkal mindig ezzel poénkodtunk, de most majd mondhatom is, hogy én már láttam olyat.
Mi a legjobb ajánlat, hogy 1k huf csak a kaja?:)
A kaja 10.000huf volt/fő!
Nem a grill részlegen tartottuk, de ahogy kijöttünk belőle a végén, jobban jártunk volna...
Vannak nagyon szép konferencia termeik, majd nézd meg egyszer, nagyon elegáns volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!