Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csepeli esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csepeli esküvő?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy van e közületek olyan aki csepelen tartotta az esküvőjét?Ha igen hol merre?Tapasztalatok??

Várok esetleg más tapasztalatokat(Erzsébet,vagy inkább kifelé csepelről-Halásztelek,Szigetszentmiklós ilyesmi.

2012. máj. 9. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Sok esküvőt tartanak a Bográcsban (Csepel, Katona József utca) ez ránézésre nem drága, ideális hely pedig a csepeli temető után kifelé az Árvay csárda.

Ha megvan a keret rá akkor utóbbit ajánlom, rögtön a kertjükben lehet is fotózni.

[link]

2012. máj. 9. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az m0-ásnál lévő Gastlandban fogjuk tartani. Az árvaynál sztem jobb az ajánlatuk, és vannak szobák, ahol a messziről jövő vendégeket el tudjuk helyezni. Többféle menüből lehet választani, gyönyörű, díszítést nem igénylő termük van. Kapunk egy ajándék szobát is! Remélem mindennel elégedett leszek, augusztusban lesz az esküvő.
2012. máj. 9. 18:40
 3/8 A kérdező kommentje:
:)Gratulálok nektek.Köszönöm a válaszokat..
2012. máj. 9. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
3%
Majd a válásos kérdést is tedd fel ide.
2012. máj. 9. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
a barátnőmnek most szombaton lesz a lagzija, a LaGuna étteremben :)
2012. máj. 9. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
"Kedves" 3.-ik válaszoló.Nem is értem hopgy hogy lehet ilyet írni ide.Nem fogom kitenni a válásos kérdést már ne haragudj.Hihetetlen emberek vannak.Büszke lehetsz magadra.
2012. máj. 11. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Második:

LOL, sose hittem volna, hogy van aki a gastlandba tartja az eskűvőjét a haverokkal mindig ezzel poénkodtunk, de most majd mondhatom is, hogy én már láttam olyat.

Mi a legjobb ajánlat, hogy 1k huf csak a kaja?:)

2013. jan. 12. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:

A kaja 10.000huf volt/fő!

Nem a grill részlegen tartottuk, de ahogy kijöttünk belőle a végén, jobban jártunk volna...

Vannak nagyon szép konferencia termeik, majd nézd meg egyszer, nagyon elegáns volt.

2013. jan. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!