Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Külföldön meglepetés esküvö?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön meglepetés esküvö?

Figyelt kérdés

Nyáron mennénk nyaralni valahova!És arra gondoltam hogy összeházasodnánk!Már régóta tervezgetjük de mindig másra ment el a pénz,ház ,autó stb!

Ugy gondolom itt lenne az ideje mivel már van két gyerkönk is! :)

Most ketteseben mennénk el nyaralni és szeretném ha összeházasodnánk de neki ezt nem szeretném elmondani!Hogy tudom ezt megszervezni,akinek külföldön volt hogy csaináltátok?Körülbelül mennyibe került?Minden érdekel!Köszönöm!

2012. máj. 9. 06:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nagyon nem jó ötlet más háta mögött esküvőt szervezni. Ráadásul a két gyerek is szomorú lesz, ha felnő, h őket kihagytátok.
2012. máj. 9. 07:00
 2/31 anonim ***** válasza:
53%
Itt mindent megtalálsz [link]
2012. máj. 9. 07:05
 3/31 anonim ***** válasza:
86%

Kizárt dolog, mert rengeteg papirt be kell hozzá szerezni, meg elöre aláiirni.

De ettöl függetlenül sem tartom jó ötletnek, mert elöhordulhat, hogy nem tetszik neki az ötlet és nemet mondd. Meg egy esküvö annál komolyabb dolog, hogy csak úgy menet közben a nyaralás egyik programja legyen.

2012. máj. 9. 07:20
 4/31 anonim ***** válasza:
41%
Ezt nem gondolod komolyan, hogy a gyerekek nélkül esküdél meg? Ez egy komoly és szép dolog, rengeteg intézni való van előtte, mi az hogy nem szeretnéd elmondani a saját párodnak ezt??? Borzasztó nagy csalódást okoznál mindenkinek, ha ezt meglépnétek, hiszen itt már egy családról van szó, nemcsak kettőtökről...
2012. máj. 9. 07:42
 5/31 A kérdező kommentje:

Biztosan örülne neki mert ö már többször is szerette volna de eddig én... nem akartam!

Köszönöm a linket!!!

2012. máj. 9. 07:42
 6/31 A kérdező kommentje:
Egyébkén nem tudom de ti két pici gyereket 1.5 évesek hogy vinnétek magatokkal??????????
2012. máj. 9. 07:44
 7/31 anonim ***** válasza:
92%
Én ezt csak úgy tudom elképzelni, meg akiket ismerek,azok is úgy csinálták, h előtte itthon anyakönyvvezetőnél 10 perc alatt letudták az esküvőt, majd külföldön, mondjuk a tengerparton volt egy szertartás meg a fotózás, vacsora. Na de titokban? Még egy szülinapi meglepetésparti is sülhet el rosszul, nemhogy ez.
2012. máj. 9. 07:52
 8/31 anonim ***** válasza:
50%
Nekem tökre tetszene, de akkor az esküvői ruháról is neked kellene gondoskodnod!
2012. máj. 9. 07:58
 9/31 anonim ***** válasza:
56%
Sehogy nem vinném magammal a gyerekeket. Máshogy szervezném, hogy ott legyenek. De biztosan nem hagynám ki a saját esküvőmből a saját gyerekeimet. De látom, neked ez nem fontos, hát szép mondhatom...fel sem fogod, igaz?
2012. máj. 9. 08:14
 10/31 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nagyon tetszik, főleg, hogy tudod, hogy ő szeretné. A gyerekek miatt meg nem értem mi ez a nagy felháborodás, hogy mit szólnának hozzá, hogy kihagyjátok őket. 1,5 évesek! Mire emlékeznének??
2012. máj. 9. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!