Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt már valaki ruhát eBayről? Érte meglepetés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon válogatós vagyok menyasszonyi ruha témában sajnos. eBayen láttam nekem megfelelőt. Rendelt már valaki onnan? Érte kellemetlen helyzet? Nem csak menyasszonyi ruhát! Köszi!2010. máj. 19. 19:54
1/13 anonim válasza:
Mi már rendeltünk cipőt, polót, farmert.Nem ért meglepetés, azt kaptuk amit vártunk.
2/13 anonim válasza:
en mar rengeteg mindent rendeltem az ebayrol, meg a csaladomban mas is, es soha semmi gond nem voolt vele.
3/13 anonim válasza:
Én is rendeltem ruhákat, nem ért kellemetlenség, minden rendben ment. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
Szerintetek menyasszonyi ruhát érdemes?
2010. máj. 19. 21:08
6/13 anonim válasza:
Most elkezdtem nézegetni a menyasszonyi ruhákat. Találtam egyet 30ezer Ft-ért, gyönyörű modell volt. Szerintetek ez lehetséges? Csak ennyibe kerülne? :O
Mondjuk én próba nélkül nem mernék rendelni :S Nem tudom...bár még mindig magadra alakíthatod de nem tudom...ha mégse áll jól, akkor meg szívás :( Szóval én maradnék inkább egy itthoni szalonnál próbával :)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igen, elég olcsók is vannak, és gyönyörűek! Hát úgy vagyok vele, hogyha nem jó rám, eladom használatlanul. A vevő már fel tudja nálam próbálni. :)
2010. máj. 19. 21:47
8/13 anonim válasza:
Ebben igazad van! :) Nézd mit találtam:
10 ezer Ft! Én nem tudom legyek-e majd bevállalós... :) Jövőre tervezzük az esküvőt...de ennyi pénzért... :)
9/13 A kérdező kommentje:
Az a baj a ruhával, amit néztél, h. az emberke csak 121 tételt adott el, és 94%-os... Itt olvastam, hogy 500 eladás és 98% alatt nem érdemes venni... Én 160 dollárért néztem ruhát magamnak, postaköltség minimális, de nagyon gondolkodom a méret miatt!!! A méreten kívül még attól is tartok, hogy nem olyan lesz, mint a képen!!! :( De ennyi pénzért amiket felpróbáltam, azok nagyon semmilyenek voltak. :( Nem tudom még mi lesz! :)
2010. máj. 19. 22:44
10/13 anonim válasza:
Régebben volt az ebay-n olyan cég,amelyik méretre varrt menyasszonyi ruhát.Csak ki kellett választani a fazont,megadni a méreteket és megvarrták.Azt hiszem ilyen 40-50ft körül volt egy ruha.Szerintem nézz körül,hátha találsz még ilyen céget,aki feltette magát erre az aukciós oldalra.Ha pedig nem lesz jó mégsem,akkor itthon a duplájáért is simán eladhatod!Meseszépek vannak az ebay-en potom árért,itthon ezt 100ezer kölcsönözve is egy napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!