Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rendelt már valaki ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendelt már valaki ruhát eBayről? Érte meglepetés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon válogatós vagyok menyasszonyi ruha témában sajnos. eBayen láttam nekem megfelelőt. Rendelt már valaki onnan? Érte kellemetlen helyzet? Nem csak menyasszonyi ruhát! Köszi!
2010. máj. 19. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Én személy szerint nem rendelnék menyasszonyi ruhát sehonnan. Oké, hogy rendelsz pólót, cipőt stb, és ha nem jó, akkor max. így jártál, de egy esküvői ruha az más. Azt jobb esetben egyszer veszed fel életedben, és ránézésre elég nehéz megmondani, hogy jó-e, mégha a méretek meg is vannak. Amikor pl. én választottam ruhát, volt egy amire azt hittem, hogy tuti jó. A méretekkel nem is volt gond, de amikor felpróbáltam, úgy állt rajtam, hogy még a szalonos csaj és félrehúzta a száját. Totál hülyén néztem ki benne, pedig ránézésre azt gondoltam, hogy passzolni fog hozzám.

Szóval én nem mernék bele vágni. Nem azt mondom, hogy fizess 100 ezreket egy ruháért, de vannak olyan szalonok, ahol lehet jóval olcsóbban bérelni.

2010. máj. 20. 09:29
 12/13 anonim válasza:
52%
hali mindeki!! bocsi hogy itt kérdem de nem tudok várni fél órát még ujra kérdezhetek,de itt az ebay-on utánvételbe lehet fizetni? amugy én nem vennék igy ruhát,mert ha meg nem áll jól vagy valami akkor meg milesz..de te tudod,ha nagyon tetszik akkor szerintem vedd meg :)
2012. aug. 9. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: amint látod ez egy 2010-es, több mint 2 éves kérdés. Senki nem fog neked válaszolni ezzel kapcsolatban, én is csak úgy láttam hogy írtál, hogy egy korábbi válaszoló vagyok, és előre került a kérdés a listámban. A kérdésedre pedig nem tudok válaszolni, mert soha nem rendeltem az ebay-ről. Szóval várd ki a fél órát és kérdezd meg külön, itt nem fognak neked rá válaszolni fél órán belül.
2012. aug. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!