Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Külföldön meglepetés esküvö?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön meglepetés esküvö?

Figyelt kérdés

Nyáron mennénk nyaralni valahova!És arra gondoltam hogy összeházasodnánk!Már régóta tervezgetjük de mindig másra ment el a pénz,ház ,autó stb!

Ugy gondolom itt lenne az ideje mivel már van két gyerkönk is! :)

Most ketteseben mennénk el nyaralni és szeretném ha összeházasodnánk de neki ezt nem szeretném elmondani!Hogy tudom ezt megszervezni,akinek külföldön volt hogy csaináltátok?Körülbelül mennyibe került?Minden érdekel!Köszönöm!

2012. máj. 9. 06:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én se értem, mit rágóznak a gyerek témán, ez egyszerűen nem gyerekprogram, én az összeset untam, amire gyerekként elcipeltek. Ha felnőve megkérdezik, miért nem voltak ott, majd elmondjátok, hogy mert ez így természetes és eszükbe se jutna ilyet kérdezni, ha mások nem hurcolnának magukkal egy felnőttprogramra egy fáradt kétévest.
2012. máj. 9. 17:23
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ez a baobab ajánlat, igaz, a hawaii esküvő jobban :) Ha a párod nem túl konzervatív beállítottságú és nem ragaszkodik hozzá, hogy meg legyen hívva a család (és a család se sértődik be ezen), akkor tökéletes.
2012. máj. 9. 17:28
 23/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm Aranyosak vagytok hogy legalább Ti nem támadtok le!

Pont a család miatt nem akartam eddig esküvöt!Mert az én szüleim és az ö szüle rosszban vannak :( és akkor kit ne hivjunk meg?Az enyémet vagy az övét!

Szóval igy ketten jó lessz,kapunk két tanut is!

Már alig várom!

:)

A többi esküvöt nem is néztem de megnézem!

2012. máj. 9. 17:32
 24/31 anonim ***** válasza:
30%
Nem az a lényeg, de ha ennyire zavarnak, akkor minek kellettek egyáltalán? Milyen anyai ösztön van benned, ha a szerelmetek gyümölcse csak zavarna, mert még kicsik?? Az teljesen más, ha még nincs gyerek, de itt már megvannak! Én biztosan nem hagynám ki őket!!
2012. máj. 9. 17:34
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát, engem a férjem kivágott volna, mint a macskát... :D De remélem, hogy neked jól fog sikerülni! :)
2012. máj. 9. 17:36
 26/31 A kérdező kommentje:

NEM A ZAVARÁSRÓL VAN SZÓ!

dE EGYÉBKÉNT NEM AZ VOLT A KÉRDÉSEM HOGY VIGYEM E A GYEREKEIMET VAGY SEM!

2012. máj. 9. 17:37
 27/31 anonim ***** válasza:
68%
24-es. Te szex közben is magad mellé veszed a gyerekeidet? Vagy esetleg zavarnak? Milyen anya vagy te ha igen? Remélem szégyelled magad!!!
2012. máj. 10. 16:06
 28/31 anonim ***** válasza:
30%

Más a szex, nyilván meg más amikor megesküszik az ember... miért Te az esküvődön csak a párodat akarod látni, a többiek zavarni fognak? Én biztosan szégyellném is magam, ha ilyen lennék.

Hogy lehet a szexet egy lapon említeni egy esküvői alkalommal??? Atyám, milyen emberek vannak...

2012. máj. 10. 18:44
 29/31 anonim ***** válasza:
68%
Sem a szex sem az esküvő nem való másfél éves gyereknek, maradjunk ennyiben, mert egyiket sem fogja fel. Csak érzékeltetni akartam a fafejűséged, de a fafejűnek az a tulajdonsága hogy semmit nem fog fel ami kívülről jön mert fából van a feje. Nem baj, próba szerencse volt. A kérdező megkapta a választ, ez a lényeg. Sok boldogságot nekik!
2012. máj. 14. 17:00
 30/31 anonim ***** válasza:
47%
Érzéketlen tuskónak sem jó ám lenni. Olyannak, aki nem osztja meg a legszebb élményeit azokkal, akiket (elvileg) a legjobban szeret. A másik pedig az, h nem tudnék egy teljesen más földrészre elmenni úgy, hogy két igen pici gyerekem van, akiknek nagy bajban szükségük lenne rám.
2012. máj. 14. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!