Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön meglepetés esküvö?
Nyáron mennénk nyaralni valahova!És arra gondoltam hogy összeházasodnánk!Már régóta tervezgetjük de mindig másra ment el a pénz,ház ,autó stb!
Ugy gondolom itt lenne az ideje mivel már van két gyerkönk is! :)
Most ketteseben mennénk el nyaralni és szeretném ha összeházasodnánk de neki ezt nem szeretném elmondani!Hogy tudom ezt megszervezni,akinek külföldön volt hogy csaináltátok?Körülbelül mennyibe került?Minden érdekel!Köszönöm!
Köszönöm Mindenkinek a választ!
Kaptam privátban egy telefonszámot annak köszönöm szépen!Fel is hivtam!
Miamiba lessz az ut!Meg lehet ugy szervezni hogy a párom ne tudjon róla,mert papirokat majd csak ott kell aláirni majd az esküvön!És a hölgy minden elöre leszervez!Itt csak az önkormányzattol kell kikérnem egy papirt azt is el tudom ugy intézni hogy ne tudjon róla!
Nem értem én sem hogy mi ez a nagy felháborodás hogy a gyerkök nem lesznek ott!
Hát még kicsik!
De köszönöm mindenkinek a válaszát!!
11-es! Te mire emlékeszel 1,5 éves korodból?????
Kérdező! Örülök, hogy sikerült intézkedned. Mikorra tervezed az utat és az esküvőt? Feltétlen írd meg, hogy hogy tetszett a párodnak! Minden jót és sok boldogságot kívánok nektek!
Jaj, nyugodjon már meg az aki a gyerekek miatt parázik. Apuci és anyuci tök romantikusan házasodtak össze. Ennyit fog tudni az a két gyerek ha felnő. És ha igazán boldog család is lesznek addig is akkor igazán nincs miért reklamálniuk a gyerekeknek. jó ötlet, remélem minden jól sikerül! Igazán szerencsés a párod hogy ezzel leped meg!
Írd meg milyen volt és hogy reagált. Én amúgy azt is el tudom képzelni, hogy titokban házasodjak, és két gyerekem ne legyen ott, pedig ők már nagyobbak. Az esküvő nem a gyerekek napja, az csak a két félé akik összeházasodnak.
Köszike a Válaszokat!
Hát biztos fog neki örülni!
Augusztus 1-töl 9-ig kaptam az ajánlatot!Kicsit hosszunak tartom,mivel a két kicsi meg a mamáékkal lessz.
De ezen még lehet változtatni!Ugy gondolom olyan 3-4 nap is elég lenne!
Köszi mindenkinek a választ!!
Akik nagyon letámadtak azoktol kérdezném hogy egyébként ti hogy gondoltátok,ha ott lennének a gyerekek,akkor az egyik az én ölembe a másik pedig az apájéba lenne esküvö közben?Vagy hogy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!