Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre illik citromsárga ruhát felvenni? Vagy minden élénkebb szín felejtős? Fehér-piros, az most ugye nem az én színem, de ettől még nézhetek ki jól
A komor színek felejtősek.
Az élénkekkel nincs gond, elvégre az esküvő egy örömteli, vidám esemény. Mármint legtöbbször.
Én ehhez hasonlóban fogok most menni nemsoká:
Csak a mellrészén fekete virágok vannak :)
Én mindig feketében, vagy legalábbis sötétben járok, tipikus goth szemsminkeim vannak hétköznapokon is, piercingek, stb...
Engem már így ismer a család, így szokott meg, így szeretnek, így vagyok én - hülyén is venné ki magát, ha "képmutatóan" pasztellrózsaszínben jelennék meg - és ezt maga a menyasszony mondta, mikor kifejeztem neki ebbéli kétségeimet :)
Ha illik hozzád a citromsárga, szerintem simán felveheted! :)
A hagyomány szerint FEHÉRben nem illik menni, mert az a megyasszony ruhaszine, PIROSban azért nem, mert az a menyecskeruha szine, és FEKETÉben sem, mert az a gyász szine. (Ez utóbbi a férfiakra nem vonatkozik, mert nekik a fekete öltöny a standard ünneplö.)
Ezen kivül minden más szint illik viselni.
Ma már sokan nem törödnek a hagyománnyal, ha bizonytalan vagy, akkor kérdezd meg a menyasszonyt, hogy ö hogy gondolja, elvégre ö a föszereplö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!