Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruha az internetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruha az internetről?

Figyelt kérdés
Rendelt már bárki ruhát a neten? Úgy értem, nem Magyarországról? Nekem egy jenjenhouse.com - on található ruha tetszik, de tartok a nemzetközi postától. Az interneten látható össze szállítással együtt is olcsóbb, mint itthon egy ilyen ruha bérlése. Van valakinek tapasztalata külföldi, rendelt menyasszonyi ruhával kapcsolatban? Elégedett voltál? Nem? Volt valami probléma? Meséljetek, kérlek!
2012. nov. 17. 16:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%
Én is inkább a hasonló adok-veszek oldalakat ajánlanám, mert olcsóak a ruhák, és még próbálni is el tudsz menni...én tuti nem vennék zsákbamacskát...nem érné meg, hogy azon idegeskedjek életem legfontosabb napja előtt, hogy azt kapom-e, amire számítok...
2012. nov. 18. 12:49
 22/26 anonim ***** válasza:
én rendeltem a saját menyaruhámat, tidebuyról, és IGENIS PONTOSAN ÚGY NÉZETT KI MINT KÉPEN! az anyaga is minőségi volt! (ja, és igen, láttam már közelről többszázezres ruhát is...) nemtudom ki linkelte ezeket az összehasonlító képes oldalakat (nem tán egy kölcsönzős? :D) mindenesetre semmi ilyen meglepetés nem ért
2012. nov. 19. 13:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kölcsönzős (ha egyáltalán véigolvastad volna, amit írtam), nem is javasoltam a kölcsönzést. A linkelt oldalakhoz hasonlók még százával vannak az interneten. 30.000-ért meg nem lehet minőségi ruhát kapni, kész és pont, akárhogy is bizonyítgatjátok. Az anyagköltség alig jön ki belőle, még akkor is, ha valami poliészterrel számolunk.
2012. nov. 19. 15:06
 24/26 anonim válasza:
Csipke menyasszonyi ruhák pl. az Olvi's darabok. Ilyeneket árulnak több helyen az országban, érdemes rákeresned. Sajnos a vásárlási árakat nem tudom.
2012. nov. 20. 16:36
 25/26 anonim ***** válasza:
azt nem mondtam hogy 30 volt. 75 volt, olcsóbb, mint bérelni. és minőségi volt, anyag, kinézet, minden. pont. pedig rendeltem.
2012. nov. 24. 12:58
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Bocsánat az off-ért, de én is olyasmi ruhát szeretnék,mint amit te is leírtál. Azt szeretném kérdezni ,hogy találtál-e azóta esetleg valamit? :) Megírnád ,hogy hol?

2013. jan. 5. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!