Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol vettétek a menyasszonyi cipőtöket?
Figyelt kérdés
Vettem egy menyasszonyi ruhát, a héten mennék a varrónőhöz, hogy megnézzük, hol kell igazítani, de még nincs cipőm. Budapesti vagyok, kb. 15 ezer forintig szeretnék szánni rá. Hova tudnék menni, ahol nem csak olyan tipikus hegyesorrú cipők vannak? A lábam a legátlagosabb, 38-as méret, és nem szandált szeretnék (márciusban lesz az esküvő).2012. dec. 9. 16:42
11/11 anonim válasza:
én is ajánlom neked az ázsiát, mert ugyan még ott nem jártam, de folyton hallom, hogy lehet kapni mindent olcsón...és egy cipő tény és való, hogy egyszer alkalomra nem ér ennyit...én is csak azért adtam ki 15ezret, mert ezt máskor is fel tudom venni, szándékomban is áll, mivel kék cipő, bőr és a lábamra készítik...de máskülönben ötezernél drágább cipőt nem vennék fel én sem egy alkalomra...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!