Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, Feleségek! Kölcsönöztetek vagy vettetek ruhát az esküvőre? Milyen keretből gazdálkodtatok az esküvőn? Lagzi? Hány személlyel?
Az mi esküvőnk jövő augusztusban lesz, a helyszín még kérdéses. Olyan 120-150en leszünk, középkategóriás esküvőre-lagzira gondoltunk. A keretünk olyan 1M ft lesz, de ebbe benne van a ruha is. Szerintetek kitudjuk hozni belőle?
Köszönöm előre is!
Na jó, a vendégek száma inkább 110-120, ha esetleg minden rokonom elhozná a párját vagy kerítene addigra valakit az lenne 130. A nagy nap alkoholmentes lesz, a nagy IGEN után lesz egy pezsgős koccintás. A ruha 50E lesz, a csokrom ajándék. Vőfély nem lesz. A kaja fele házi készítésű lesz :húsleves, töltött káp, birka pörkölt. A hideg tálak lesznek rendelve, na meg a torta. A sógornőm lesz a fotós. A helyszín egy lovasudvarban lesz. Még árajánlatot nem kértünk.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nagyon sokat segítettetek!
nekünk a 120 fővel volt 850E vidéken, de nem eldugott kis faluban, Pécshez közel, étteremben. 4300Ft volt egy főre a kaja+pia egész éjszakára.
Ugyanakkor azt gondolom, 1millió a 150 főre kevés. 120ra éppenhogy. Mondjuk ha ismeritek a rokonságot, és tudtok számolni a nászajándékpénzzel (mi pl. tudtuk, hogy a szülőktől és nagyszülőktől mennyit kapunk, ez összesen 450E Ft volt), akkor az utólag fizetendő dolgokat abból is ki tudjátok hozni. Így elég lehet indulásnak az 1millió, aztán utólag pótoltok. Nekünk utólag kellett az éttermet, videóst, fotóst, zenészt fizetni, ami előre kellett az kb. 200-250E Ft volt.
Ha szeretnél tippeket kapni, szívesen segítek, írj privátot! Merrefelé laktok? Esküvőszervezéssel is foglalkozom, vagyis segítek másoknak. Nyilván a saját esküvőmnél saját magamnak nem fizettem, de ezzel csak 20E Ft-ot spóroltam (ennyit szoktam kérni egy 'nagy' esküvőért)
Ha kell tanács, írj privát, és adok e-mail elérhetőséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!