Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok esküvői ruha üzletet ajánlani Budapesten? Ti hol vettétek/kölcsönöztétek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 09:55
1/10 anonim válasza:
Nekem innen volt nagyon szép német ruhám.
Érdemes felhívni őket, nem tudom mit jelent a végkiárusítás.
2/10 anonim válasza:
az oktogon és a nyugati közt a nagykörúton minden második kapualjban van egy esküvői szalon. és szép ruhák is vannak ott.
3/10 A kérdező kommentje:
Üzlet neveket vagy honlapcímeket küldenétek?
2012. júl. 25. 10:10
4/10 anonim válasza:
Első vagyok, a link lemaradt:
De másodiknak igaza van, fogod magad egy szombat reggel, és elindulsz a Nyugatitól az Oktogon felé.
5/10 anonim válasza:
európa szalon a ráday utcában, most minden ruha 30 ezer forint a bérlés
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért tettem fel a kérdést, mert nincs kedvem a nagykörúton caplatni, hanem célirányosan mennék:-)
2012. júl. 25. 10:30
7/10 anonim válasza:
meg én úgy tudom előre be is kell jelentkezni az esküvői ruhaszalonokba
8/10 anonim válasza:
én a molettszalonban is voltam, a barátnőm onnan vette a ruháját, gyönyörű volt, én a milady szalonból béreltem. De a körúton a nyugati és a blaha között van vagy 10 üzlet. Pécelen asszem van az araonline.hu üzlete, gyönyörű ruhák.
Illetve csepelen a korália szalonban is nagyon szépek vannak.
9/10 anonim válasza:
Igaz ez Veresegyházon van, de alig 10km Pesttől, és szerintem megéri kimenni. Nekem innen volt a ruhám, csodaszép volt, én nagyon elégedett voltam velük!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a Kati szalonban tényleg gyönyörű ruhák vannak.:-))) Árban kb. mennyit gondoljak?
2012. júl. 27. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!