Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tanú leszek az esküvőn,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanú leszek az esküvőn, milyen ruhában illik lennem?

Figyelt kérdés

Decemberben tanú leszek édesanyám esküvőjén (polgári), és nem igazán tudom, hogy milyen ruhában lenne illő megjelennem. Nyilván nem viríthatok mint egy papagáj, és túl kivágott sem lehet, de nem is szeretném magamra vonni mindenkinek a figyelmét. :) Itt van pár link azokról a ruhákról, amik nekem tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

A segítséget előre is köszönöm! 19/L

2012. júl. 19. 13:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A menyasszonnyal beszéltél erről? Neki van valamilyen kérése?
2012. júl. 19. 13:51
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem bármelyik megfelel, mert nagyon szépek. Csak még azt vedd számításba, hogy decemberben hideg van és esetleg megfázol ilyen nyári ruhákban. Lagzi lesz? Mert ha igen, akkor a lagzira is simán felveheted ezeket, az eskuvore meg valamilyen kosztumot, ami vastagabb. De ha jol futott lesz a hely, akkor nyugodtan mehetsz ilyen ruhákban.

25n

2012. júl. 19. 13:56
 3/21 A kérdező kommentje:
Édesanyámnak teljesen mindegy, hogy mibe leszek. :) Csak nem szeretném, ha mondjuk a vendégek közül valaki megszólna, hogy túl virító vagyok a menyasszony mellett.
2012. júl. 19. 13:57
 4/21 anonim válasza:
72%
Csinos kis rucik :) Nekem a harmadik és a negyedik tetszik.
2012. júl. 19. 13:57
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az utolsó tetszik az e is tudom képzelni esküvőn, viszont a másodikat nagyon nem.
2012. júl. 19. 13:58
 6/21 anonim ***** válasza:
72%

2. vagyok

Csak ne legyen fehér. A násznépben mindég van olyan irigy no, akinek soha sem tetszik semmi és megszolja a másikat.

2012. júl. 19. 13:59
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen, lagzi is lesz. Én úgy gondoltam, hogy az esküvőn is, meg a lagziba is ugyan abban a ruhában lennék. Egyébként kocsival fogunk jönni-menni, szóval nincs nagy esélye annak, hogy megfázzak. Természetesen jól fűtött helyen leszünk. Köszönöm a választ!
2012. júl. 19. 14:00
 8/21 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondoltam, hogy a fehér nem nagyon odavaló. :)
2012. júl. 19. 14:01
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, mentek a zöldek!
2012. júl. 19. 14:04
 10/21 anonim ***** válasza:
56%
Nekem az első és az utolsó tetszik nagyon! A piros nem, mert szerintem legtöbben mattban lesznek (legalábbis amelyik esküvőn én voltam) és nagyon feltűnne a piros a sok szürke, vaj, barna, meg bézs közt.
2012. júl. 19. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!