Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanú leszek az esküvőn, milyen ruhában illik lennem?
Decemberben tanú leszek édesanyám esküvőjén (polgári), és nem igazán tudom, hogy milyen ruhában lenne illő megjelennem. Nyilván nem viríthatok mint egy papagáj, és túl kivágott sem lehet, de nem is szeretném magamra vonni mindenkinek a figyelmét. :) Itt van pár link azokról a ruhákról, amik nekem tetszenek:
A segítséget előre is köszönöm! 19/L
Szerintem bármelyik megfelel, mert nagyon szépek. Csak még azt vedd számításba, hogy decemberben hideg van és esetleg megfázol ilyen nyári ruhákban. Lagzi lesz? Mert ha igen, akkor a lagzira is simán felveheted ezeket, az eskuvore meg valamilyen kosztumot, ami vastagabb. De ha jol futott lesz a hely, akkor nyugodtan mehetsz ilyen ruhákban.
25n
2. vagyok
Csak ne legyen fehér. A násznépben mindég van olyan irigy no, akinek soha sem tetszik semmi és megszolja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!