Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék csinos lenni /középkorú vagyok/Milyen ruhában illik esküvőre menni? Muszály a két ruha? Templomba milyent illik felvenni? És utána a vacsorához?
Vendégként vagy menyasszonyként?
Templomba sokat takaró (térd alá érő, váll nem lehet fedetlen) ruhában illik menni. Minden más "ahogy tetszik".
Ha menyasszony vagy, akkor pláne, akár farmerben is lehet esküdni, nincs megkötés.
Vendégként koktélruha, vagy bármilyen csinosabb ruha jó.
Én voltam már sok esküvőn. Az ilyen középkorú nők általában egy csinosabb kosztümbe mentek mindig. Én neked is ezt ajánlom. Nem feltétlen muszáj feketét, vagy fehéret, valami színesebb kosztüm is bőven jó. Ha viszont ilyen csinibaba anyuka féle vagy, és vékony nagyon a testalkatod, és nem ráncos kicsit se a bőröd akkor valami alkalmi ruhát nézz ki magadnak.
Egy ilyen esetleg szép lehet, ha szereted a színes fiatalod holmikat. Viszont, ha nem szeretsz nagyon fiatalosan kinézni, de még is csini akarsz lenni a korodhoz képest akkor egy ilyet ajánlok:
Középkorú? az gáz...pontos j-vel
pontozzatok le nyugodtan, hogy nem ebbe kell belekötni..de alapműveltség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!