Hogyan illik egy discoba felöltözködni nyáron, egy 60 kg-os csajnak hogy csinos legyen és ne legyen kur*vás?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 13:20
1/7 anonim válasza:
Mondjuk egy hoszitot felső leningel meg egy magassarkú
2/7 anonim válasza:
szia,
arra figyelj oda hogy összhangban legyen az összes ruhadarab és kiegészitő rajtad. Teljesen mindegy hogy hány kilo vagy a lényeg, hogy ne hagyd szabadon a hasadat, a felső legyen inkább hosszabb, kb térdig érő szoknyával és magas sarkú cipővel kicsit nyújthatod az alakodat.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem lesz kényelmetlen nekem egész éjjel magassarkú cipőben táncolni?Én mini szoknyára gondoltam és egy vékony pántos felsőre ami takarja a hasamt ....sötét színek...+ harisnyía
2012. jún. 11. 13:38
4/7 anonim válasza:
Ha a magassarkúnak jó az elosztása, nem fog benne megfájdulni a lábad, de ha nem szoktál magassarkút hordani, inkább próbálkozz valami telitalpú (de nem platform) cipővel.
Amit leírtál jól hangzik, de lehet könöséges is az összhatás, ez a színeken, kiegészítőkön, az anyag mintáján múlik (szerintem mutasd meg magad előtte egy barátnődnek, akinek bízol az ízlésében)
6/7 anonim válasza:
Vegyél fel magassarkút és a farmer szoknyát cseréld le valami más szoknyára, de rövid legyen az is.
7/7 anonim válasza:
így inkább 1 csövesre hasonlítasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!