Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen ruhában szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ruhában szerintetek nagyon nem illik (a sajátomra) esküvőre menni?

Figyelt kérdés

Ilyesmi. Csak vállpántokkal, ami fonott és kékes színű a ruha.

[link]

Olyan esküvő, hogy csak bemegyünk és aláírjuk a papírokat.

Kismama vagyok, ez a ruha szépen takar.

Szerintetek nagy illetlenség ez a ruha?

2012. jún. 3. 21:52
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
A te esküvődön mégis mitől lenne illetlenség? Te szabod a szabályokat. Ha illetlenségnek gondolod ezt magadtól, akkor az. De csak mert te annak érzed.
2012. jún. 3. 21:55
 2/34 anonim ***** válasza:
72%
Én nem venném fel az esküvőmre, de egyszerűen csak azért mert nem az én ízlésem, nem tetszik. De nem azért, mert, hogy illetlenség lenne. Nem az egyáltalán. Ha csak mentek meg jöttök akkor meg felesleges is esküvői ruhát venni, arra a pár percre. Van aki farmerban mesz férjhez... Ha neked ez így tetszik, akkor legyen. Nem kell senkinek sem megfelelned.
2012. jún. 3. 21:58
 3/34 anonim ***** válasza:
73%
Ha csak polgári esküvő, akkor szerintem semmi akadálya, de ahogy az első is mondta, te döntesz.
2012. jún. 3. 21:59
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
*megy
2012. jún. 3. 21:59
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Jáá, te esküvőd, te napod, az van, amit te akarsz!

De tényleg... Ez most csak eszembe jutott, gyorsan leírom. Hamarosan megyünk a párommal egy olyan esküvőre, ami mondjuk úgy nem szokványos. Nem lagzi lesz, csak ilyen lazaruhás, könnyed összejövetel. És mindenki tiszta őrültségnek gondolja, mert "nem ez a szokás". Szerintem pedig tök jó, h a pár a saját magához illő programot választott. És én egyébként is szeretem, ha vmi kicsit eltérő a megszokottól.

Szóval: ha neked jó, vedd fel! Annyi, h én lehet, h nem leopárdmintásat vennék, hanem vmi más színűt. De én ugye nem te vagyok... :)

2012. jún. 3. 22:03
 6/34 A kérdező kommentje:

Nagyon jól áll nekem, nem gondoltam volna. Csakhát kék, meg olyan utcai. De elegánsabb ruhát nem találtam a kismama részlegen:(

Busszal megyünk, két kicsi gyerekkel. Csak olyan fura az egész nekem.

Hogy csak bemegyünk és aláírjuk, mások meg héthatárra szóló lagzit csapnak, gyönyörű esküvői ruhában.

Csak félek, hogy az Anyakönyvvezető kiakad.

Amikor főiskolára jártam, és valaki nem kiskosztümben jelent meg, azt kirakták az írásbeliről. Mindig ez jut az eszembe. Dehát most nem jön rám semmilyen kosztüm, kismama kosztümöt egy alkalomra nemigen vennék.

Szóval praktikus és csinos a ruha, csakhát nem esküvői.....

2012. jún. 3. 22:03
 7/34 A kérdező kommentje:

Kékes színű, nem leopárd mintás, elegáns az összhatása végülis.

De ehhez valami könnyű szandál illik. Azmeghát.....esküvőre....

2012. jún. 3. 22:05
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Az anyakönyvvezető maximum azon akad ki, ha valaki nudista esküvőt akar. Farmerban, maszkban, műtősruhában, bármiben megtartják.

Nekem eléggé elcseszte a varrónő a nadrágkosztümöt, úgyhogy lett egy űrhajós szkafanderem, mert fényes és merev anyagú volt, grafitszínű. Nekem se szóltak, hogy ez nem a holdraszállás :)

2012. jún. 3. 22:06
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: holdraszállás :D Hát ezen jót röhögtem!

Szerintem is mindegy, miben vagy csak jól érezd magad. Végül is ez csak egy hivatali ügyintézés, csak sokan szerveznek köré nagy ünnepséget is.

2012. jún. 3. 22:15
 10/34 A kérdező kommentje:

Én is jót nevettem:D

Köszönöm a nyugtató válaszokat, bár azt sem tudom, hogy a két picihez mit fognak szólni...

Biztos emlékezetes lesz az Anyakönyvvezetőnek:)

Ilyenkor ugye virág sem kell?!

2012. jún. 3. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!