Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben illik ilyenkor esküdni?
Augusztusban összeházasodunk a párommal.
2 tanús esküvő lesz. A lehető legegyszerűbben. Mivel külföldön élünk,így csak a házasság miatt megyünk haza 1 hétre.
Semmi felhajtás nem kell,a lényeg,hogy házasok legyünk.
De nem tudom,hogy
- megoldható-e hogy egyikünknek sem lesz gyűrű,vagy ha mégis akkor csak nekem. A párom utálja az ékszereket,sosem hordana gyűrűt,így felesleges pénzkidobás lenne ha gyűrűt vennénk. Nekem venne ha kell,de maga részéről nem tart igényt rá,sőt a munkája miatt nem is hordhatná.
- 2. Mivel ez csak egy gyors esküvő lesz,milyen ruhában jelenjünk meg? Mit illik ilyenkor felvenni? Nagyon nem akarok kosztümöt venni,mert később úgysem hordom. Arra gondoltam,hogy egy egyszerű,szolid nyári ruhába mennék,amit később is fel lehet venni bárhová. Mondjuk világos sárgába vagy valami szolid színben. A párom meg fehér ingbe és egy vékony vászon nadrágba jönne,amit később szintén tudna hordani. Szerintetek ez jó megoldás lenne?? Vagy mit illik ilyenkor felvenni,ha nem menyasszonyi ruhában akar az ember férjhez menni??
A házasságkötés egy jogi esemény, amelynek a lényege, hogy a házasulandók a tanúk, és az anyakönyvvezető előtt aláírják, hogy házasságot kötnek.
A többi: ruha, gyűrű, zene, pezsgő, stb... csak formaság.
Olyan ruhát húzz fel, mintha a bankba mennél. Nyílván nem susogós mackó és tiszacipő, de nem is kell koktélruha.
sok boldogságot!
M-H Alexandra, miből gondolod, hogy még nem jelentkeztek be?
Az 1 hetet csak arra írta a kérdező, hogy ennyit lesznek itthon.
Tudom, hogy 1 hetet lesznek itthon. A figyelmét akartam felhívni erre a dologra.
Nem tudhatjuk, hogy milyen időközönként jár haza, ismeri-e a dolognak ezt a részét.
Én ragaszkodnék a gyűrűhöz.:)
„Körkörös formája a soha el nem múlást jelenti és azt akarja kifejezni, hogy a szerelem és az egymás iránti vonzalom érzése egyik féltől a másikig folyik, mint egy körben, méghozzá örökkön örökké.”
Aranyba rakni a pénzt amúgy sem kidobott pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!