Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok 32 hetes es a heten lessz a polgari eskuvunk. Sajnos senki nem tudd rajta reszt venni mert nem Magyarorszagon lessz. Szerintetek milyen szinu ruhaba illik ilyenkor menni? Mar vettem egy kek mintas nyari ruhat de felek h nem jo.
Olyanba legyél ami neked tetszik,és kényelmes
a ti napotok,ha neked hupilila mellkidobós ruha tetszik,akkor legyél abba,ha hófehér habosbabos fátylas ruha,akkor az
A saját esküvődön tényleg azt viselsz, amit szeretnél. Vannak akik direkt extravagánsra veszik a figurát, és van aki inkább eleganciára törekszik.
Szerintem semmi probléma a kék mintás nyári ruhával.. Toldd meg egy kék csokorral, és kész:)
Èn meg azt mondom olyanba ami rádmegy és szép vagy.
Terhesen nem igazán tud az ember válogatni, föleg hogy még jól is álljon. Miért házasodtok most össze?
Mi majd ha a baba nagyobb lesz akkor akarunk. Habár mivel a párom német rngeteg papir kelett a baba anyakönyvezetéséhez stb..
Először is Gratulálok a házasságkötésetekhez! Sok boldogságot kívánok hozzás és a kis jövevényhez is!
Biztosan tökéletes lesz amit választottál. Talán csak arra ügyelj, hogy nehogy megfázz. Szerintem egy kismama mindenben gyönyörű. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!