Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonytanckor manapsag mennyi penzt kell adni? A batyam eskuvoje lesz jovo szombaton. Kulfoldon elek, itt nem szokas, Magyarorszagon meg nem voltam eskuvon.
barátnak 5-6 ezeret szoktunk adni
rokonnak 10-12 ezret
de voltam egyszer egy olyan lagziba ahol kétszázasokkal(volt még papír kétszázas)táncoltunk(vagy 20-szor táncoltam a menyasszonnyal)
Amennyit nem sajnálsz. Mi egy rokon esküvőjére összesen 6 fő nevében a családból 100 ezret adtunk.
Megérdemelték mert egyrészt szép esküvőt csináltak, nagyon odafigyeltek a vendégek igényeire, másrészt nagyon jó emberek és a baba is nemsokára érkezik.
De ahogy elnéztem a rokonságot, voltak akik ennél többet is adtak.
borítékban tedd a kalapba, egy szép esküvői képeslappal.
ne "cigánykodj".
hogy mennyit? amennyit tudsz, és szívesen adsz nekik.
Ez nagyban függ attól, hogy a családban milyen szokások vannak... Ez családonként változó összeg!...
Attól is függ, hogy mit (mennyit) adtok nászajándéknak...
De 10-20ezer forinton nem fognak megsértődni!
5-20 ezer
De adhatsz kevesebbet,vagy többet is,adj amennyit nem szégyellsz.
Szia!
Attól is függ, hogy veszel-e nekik nászajándékot, és hogy milyen értékben. Ha szolid az ajándék, akkor inkább a borítékkal szokták pótolni a tánckor, ha komoly az ajándék, akkor peig a borítékba szoktak csekélyebb összeget tenni.
Ha tesódról van szó, akkor 10 e Ft mehet, persze ez is attól függ, anyagilag mennyit engedhetsz meg.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!