Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyünk? Ilyenkor mi "illik"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk? Ilyenkor mi "illik"?

Figyelt kérdés

Apukámat tegnap temettük el, és 3 hét múlva lesz a legjobb barátnőm lagzija. Megbeszéltük a férjemmel, hogy elmegyünk a szertartásra, meg a templomba, de a lagziba nem megyünk. Anyukám szerint a vacsorán még nyugodtan részt vehetünk, de a lagziba (magára a mulatságra) már ne maradjunk ott.

Mit szokás ilyenkor?

2011. júl. 17. 15:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a szertartásra és templomira elmennék, de már a vacsorára sem, hiszen ott már "előkészítik" a hangulatot a mulatságra, másrészt nem is biztos, hogy lenne hozzá kedvem. Valószínű nem érezném jól magam a sok vidám ember között.
2011. júl. 17. 15:30
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Fogadd őszinte részvétem. :(

Ebben az esetben nincs olyan, hogy illik, nem illik. Anihez hangulatod van, azt tedd. Szerintem nyugodtan menj el a lagziba is ha szeretnél. Apukád is biztos azt szeretné, ha "jól" éreznéd magad.

2011. júl. 17. 15:31
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Ne menjetek el a lagzira..:/

szerintem mondjátok el,mi történt..megfogják érteni.. vagy ha már tudják,akkor meg is van oldva a dolog..

2011. júl. 17. 15:31
 4/16 A kérdező kommentje:

Persze hogy tudják, hisz ott voltak a temetésen is. Nagyon szerettem volna ott lenni a lagzin, hiszen a legjobb barátnőmről van szó, akivel együtt nőttünk föl, de sajnos közbeszólt a sors.

Tudom, hogy nem attól függ a gyászom mértéke, hogy elmegyek-e vagy nem, hiszen csak az tudja, hogy mit érzek, aki már veszítette el az édesapját, de azt sem szeretném, hogy megszóljanak minket, vagy anyukámat.

2011. júl. 17. 15:35
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nyugodtan maradhattok a mulatságon, legfeljebb, majd visszafogottan fogtok szórakozni.

Számomra azért is ellentmondásos, mert eddig csak olyan esküvőkön voltam, ahol már a vacsora alatt ment a poénkodás a vőfély részéről, tehát ha már maga a kajálás is viccesre sikeredik, miért fosztanátok meg magatokat a többitől? Úgysem lehet ott faarccal ülni, ha mindenki körülöttetek röhög. Jót is fog tenni egy kis kikapcsolódás.

Bizonyára úgysem fogtok még tudni olyan önfeledten mulatozni, egy-egy nevetésért, mosolyért meg nem fog megszólni senki, vagy hogy táncoltok néha.

2011. júl. 17. 15:38
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Én kihagynám a vacsorát
2011. júl. 17. 15:40
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem illik elmenni, én biztos nem tudnám jól érezni se magam. Azért szerintem ennyi végtisztelet jár valakinek, hogy azért egy kicsit visszafogjuk magunkat egy időre, és nem hajnalig bulizunk meg ünneplünk. Persze kinek hogy, mindenki másképpen gyászol, ha nektek ez így belefér, akkor elmehettek.
2011. júl. 17. 15:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb barátnőd nagy napjáról lenne illetlenség eljönni, de persze tudom, hogy egy ilyen közeli személy elvesztése nagy fájdalom.

Itt nincs olyan, hogy illik, nem illik, a mai világban már nem fontos a gyász olyan mértékű megtartása, mint pl. 30 éve. Ha úgy érzed/érzitek, hogy jólesne egy kis mosoly, akkor menjetek, de ha nem lennél képes elviselni a sok boldogságot magad körül, akkor ne. Vagy elmentek, meglátjátok, milyen, hogyan viselitek a helyzetet, aztán döntitek el, hogy maradtok-e, vagy sem.

És fogadd őszinte részvétem!

2011. júl. 17. 15:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az a legnagyobb probléma az egész történetben, hogy téged az izgat, hogy mit gondolnak mások...

Ha te szeretnél elmenni és szeretnéd jól érezni magad, akkor menj.

Ha nem szeretnél ne menj, ez ilyen egyszerű.

De ne azért ne menj, mert úristen, mit gondolhatnak mások.

Én magasról tennék rá. Pont, hogy eljött az ideje, hogy jól érezd magad egy ilyen fájdalom után.

Édesapád meghalt, ezen nem tudsz változtatni, nagyon szomorú dolog ez tény és való, de attól, mert te otthon szomorkodsz ő nem fog feltámadni.

És azt sem hiszem, hogy ő azt szeretné, hogy otthon gubbassz magadban.

Senki nem mondta, hogy a táncparkett ördögének kell lenned, meg hogy vedd le a felsődet és az asztalon táncolj, de jól érezheted magad ezt senki nem tilthatja meg neked.

2011. júl. 17. 15:46
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

szia!

először is részvétem:(

lehet lepontozni de szerintem menj el a lagziba (az egészre)szerintem nyugodtan lazíthatsz egy kicsit max nem élénk színű ruhát vegyél fel

meg amúgy is te is nagyon szeretnél elmenni akkor meg..

tudom nem könnyű elveszteni egy családtagot de ez az élet rendje

aki pedig megszól érte az valahol magát is minősíti

2011. júl. 17. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!