Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyünk ilyenkor, gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk ilyenkor, gumi lecsusszan, minden kifolyt. Az ördög nem alszik, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt voltunk, de menet után későn húztam ki, a gumi bennmaradt, namost utána eltávolítottuk, de nem sok cucc maradt benne, hozzá tartozik, h a mikulás vasárnap jött meg, az eset tegnap történt , és nem első kör volt, szval nálam is csökken az esély. Szval szerintetek mennyire vszinű, hogy terhes lett?????
2010. szept. 4. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem ajánlatos lenne, h ha a bnőd bevenne esemény utáni tablettát.

velem is fordult elő már ilyen,és nem mertem kockáztatni..

2010. szept. 4. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
gyorsan menjetek el szerintem nőgyógyászhoz esemény utánira. sokkal olcsobb mint az abortusz. remélem nem lett terhes... legközellebb jobban vigyázzatok. sok sikert!!
2010. szept. 4. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Küldjétek el az ördögöt aludni, már biztosan fáradt lehet, ha ilyen kérdéseket olvas
2010. szept. 4. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Nődoki ügyelet--esemény utáni tabletta--ügyeletes gyógyszertár!!!!

Amilyen gyorsan csak lehet. A tabletta 72 óráig használ!!!!

Drága mulatság,de egy babánál olcsóbb.

Egyébként nem gondoltatok még arra,hogy a barátnőd szedjen fogamzásgátló tablettát? Sokkal biztonságosabb (nem szakad el,nem lyukad ki,igaz a betegségektől nem véd) és a menstruációját is könnyebben ki tudná számítani,hogy mikorra várja.

Amúgy milyen idősek vagytok????

2010. szept. 4. 15:53
 5/5 anonim válasza:
Esemény utáni!! Sicc! Gyorsan!
2010. szept. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!