Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így gumi nélkül?
Figyelt kérdés
Már 3 levelet normálisan beszedtem a Yasminelle-ből de a 8 napos szünetnél nem kezdtem el a 8. /29-én/ napon szedni a fogamzásgátlót csak a 10.napon. /31-én/. Meddig kell gumit használni hogy normálisan védjen?2011. nov. 5. 16:45
1/7 anonim válasza:
egyáltalán nem kel gumit használnod..legyél inkább terhes :D
2/7 anonim válasza:
valaki mindjárt ír alattam,hogy terhes vagy :D
5/7 A kérdező kommentje:
eddig mindig használtunk gumit nem lehetek terhes csak hogy egy hetet kell várni, 10 napot vagy valami...
2011. nov. 5. 17:06
6/7 anonim válasza:
talán olvasd el a használati útmutatót....ugyan az vonatkozik erre is mint amikor elfelejted bevenni közben az egyik szemet...vagy 2 hétig nem véd vagy egyáltalán nem véd és csak a következő levél kezdete után leszel védett..
7/7 anonim válasza:
kabbe a farkam kérdező!
ez jó megoldás a védekezésre...és biztos nem leszel terhes :D előző válaszoló voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!