Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párommal nemsokára esküszünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal nemsokára esküszünk, és van már egy kisfiunk. Ugy hallottam h ilyenkor, mivel már van gyerek nem illik már fátylat tenni. Ebben mi az igazság?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 16:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát régi szokások szerint fehér ruhát se lehetne felvenni, mert az a szüzességet jelképezi, de manapság már nagyon sok esetben gyermekes nők is felveszik a fehéret. Ha Te fátyollal éreznéd magad a legszebbnek, akkor hajrá!
2010. márc. 15. 16:54
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Sőt igazából a régi hagyományok szerint már fehér ruhát sem illik venni. De ahogy te érzed
2010. márc. 15. 16:54
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
A fehér ruha és a fátyol mind a szüzesség jelképe. Ha neked fontosak a hagyományok, akkor nem illik feltenned. Ha nem fontosak a hagyományok, akkor meg ne törődj vele, hogy mi illik, mi nem illik.
2010. márc. 15. 16:57
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

A hagyományok szerint már valóban ilyenkor nem viselnek fátylat, sőt ahogyan az előttem szólók mondták, fehér ruhát sem. De ott az ekrü. Az is szép szín.

De ha te fehéret akarsz és fátylat akkor mindenképpen vegyél fel olyat. Semmi kifogás nincsen már ellene szerintem, aki meg régimódi magára vessen.

2010. márc. 15. 17:49
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nyugodtan viseld, ami tetszik. A régimódiaknak meg mondd, hogy örüljenek, hogy egyáltalán összeházasodtok :D
2010. márc. 15. 17:59
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.anyukám fátylát szeretném viselni,és a multkor mondta h benn a munkahelyén mondták a munkatársai h nem illik.
2010. márc. 15. 18:02
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
szerintem is nyugodtan vedd fel! Végül is a fehér ruha is ugye a szüzességet jelképezné és manapság a többség nem szűzen házasodik és mégis fehérben van :) Ez egy régi szokás,nem kötelező már betartani. Egyébként nagyon szép gesztus anyukád fátylát viselni :)
2010. márc. 15. 18:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
anyukád fátylát felvenni nagyon szép dolog. igaz, hogy alapból tleg nem illik, de én ennek ellenére felvenném...ha mereven ragaszkodunk a hagyományokhoz, én sem mehettem volna férjhez fehér ruhában, fátyolban, mert nem voltam szűz :P:)
2010. márc. 15. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:
30%
Tényleg nem illik! Az más kérdés, hogy sokan ezt nem veszik figyelembe. A baj, hogy ezzel is sárba tapossuk az ősi hagyományokat. Így veszítjük el a múltunkat.
2010. márc. 15. 18:24
 10/15 anonim ***** válasza:
62%
ha a szüzességet jelképezni, akkor nem is értem miért van mindenkin fehér... nem kell ezekkel foglalkozni. az a te napod!úgy nézz ki ahogy akarsz. ha leborotválod a fejed és lila punk hajat csináltatsz akkor azt!ennyi!
2010. márc. 15. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!