Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párommal nemsokára esküszünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal nemsokára esküszünk, és van már egy kisfiunk. Ugy hallottam h ilyenkor, mivel már van gyerek nem illik már fátylat tenni. Ebben mi az igazság?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Ez a Te napod! Ne hagyd, hogy lebeszéljenek róla. Ha a hagyományokat vennénk figyelembe, hát...nem sok ember esküdhetne fehérben! ;) Nincs ezzel semmi baj! :)
2010. márc. 15. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

figyu, nekunk is van egy kislanyunk, es napokban lesz az eskuvonk. Nekem is lesz fatylam, a ruham ivory vagyis tort feher szimplan azert mert a tiszta feher nem all jol, mivel tul feher a borom es szoke haju vagyok es nagyon sapkorosan neznek ki feherben. engem az eskuvonel sem a hagyomany nem erdekel, sem pedig az um ettikett. akinek nem tetszik a teny vessen magara. en egyebkent nem akartam volna nagy eskuvot mert nem igenylem ezt a habos babos dolgot, a parom ragaszkodott h azert megis, akkor meg en dontottem a ruharol. szerintem ha neked a fatyol tetszik es ebben erzed jol magad, akkor nyugodtan. a regi hagyomany szerint eskuvo elott nem lehetett egyutt elni sem, sotttt meg sex sem lehetett, akkor meg mirol is beszelunk??? a szuzesseg jelkepe nem csak az h nem lehet gyereked hanem h teljesen szuz vagy meg. akkor ebbol a megfontolasbol a noknek a tobbsege mikro ferjhez megy sem feher ruhat sem pedig fatylat nem viselhetne.

a lenyeg h te miben erzed jol magad. ez a te napod magaddal torodj es ne masokkal. aki meg negativ megjegyzest tesz azt meg se hivd!!!!

2010. márc. 16. 02:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Figyelj anyukám 40 éves, a bátyám 23, tehát ki lehet számolni a történteket és most ment férjhez apához, augusztusban... Fehérben. Szerintem amellett, hogy a szüzességet és ártatlanságot jelképezi a fehér ruha, jelképezi a szerelem tisztaságát is. És a szerelmetek és kapcsolatotok legszebb kiteljesedése az, hogy együtt, közösen vállaltatok egy gyereket, akit becsülettel neveltek és aki mostantól hivatalosan is családban fog nevelkedni, mert az apukája és az anyukája papírral és esküvel is nyomatékosítják, hogy kitartanak egymás mellett és felnevelik őt szeretetben. Szerintem megérdemled a fehér ruhát és a fátylat.
2011. nov. 29. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Meg még egy kép kedvcsinálónak :)

[link]

2011. nov. 29. 23:19
 15/15 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos a kép.köszönöm.igaz azóta már megvolt az esküvőnk(tavaly máj 1.) és volt fátylam,méghozzá az anyukámé.
2011. nov. 30. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!