Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal nemsokára esküszünk, és van már egy kisfiunk. Ugy hallottam h ilyenkor, mivel már van gyerek nem illik már fátylat tenni. Ebben mi az igazság?
figyu, nekunk is van egy kislanyunk, es napokban lesz az eskuvonk. Nekem is lesz fatylam, a ruham ivory vagyis tort feher szimplan azert mert a tiszta feher nem all jol, mivel tul feher a borom es szoke haju vagyok es nagyon sapkorosan neznek ki feherben. engem az eskuvonel sem a hagyomany nem erdekel, sem pedig az um ettikett. akinek nem tetszik a teny vessen magara. en egyebkent nem akartam volna nagy eskuvot mert nem igenylem ezt a habos babos dolgot, a parom ragaszkodott h azert megis, akkor meg en dontottem a ruharol. szerintem ha neked a fatyol tetszik es ebben erzed jol magad, akkor nyugodtan. a regi hagyomany szerint eskuvo elott nem lehetett egyutt elni sem, sotttt meg sex sem lehetett, akkor meg mirol is beszelunk??? a szuzesseg jelkepe nem csak az h nem lehet gyereked hanem h teljesen szuz vagy meg. akkor ebbol a megfontolasbol a noknek a tobbsege mikro ferjhez megy sem feher ruhat sem pedig fatylat nem viselhetne.
a lenyeg h te miben erzed jol magad. ez a te napod magaddal torodj es ne masokkal. aki meg negativ megjegyzest tesz azt meg se hivd!!!!
Meg még egy kép kedvcsinálónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!