Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A 2. esküvőn lehet szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. esküvőn lehet szerintetek fehér menyasszonyi ruhában esküdni, vagy nem illik? Gyerek is van már.

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
szerintem lehet simán :)
2010. dec. 16. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
persze hogy lehet
2010. dec. 16. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
lehet, de sokan nem szoktak abban. Ismerek olyat, aki a 2.házasságba 3 gyerekkel ment, és fehér ruhába mondta ki az igent, de olyat is, aki a 2. esküvőre kosztümbe ment.
2010. dec. 16. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, de nem illik.:) Persze te döntöd el, de szerintem egy kicsit morbidan néz ki egy nő, akinek már gyereke is van ráadásul másodszorra megy férjhez, és felveszi a nagy hófehér ruhát fátyollal, mindennel. DE úgy esküdj ahogy te szeretnéd és te jól érzed magad!
2010. dec. 16. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Mostohaanyósom háromszor házasodott. Apóssal való házasságkötés előtt is megcsinálták a fotókat. A férjemék hülyültek, futkorásztak és véletlenül letépték anyósról a szoknyát...

Vajszínű kiskosztünben házasodott. Templomban. Amúgy harmadszorra is fehérben ment volna férjhez...

2010. dec. 16. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Ugyan már, a te esküvőd. Abban leszel, amiben csak jól esik :) Idejét múlt, hogy illik, nem illik. Akkor ennyi erővel az sem illik, ha nem szűz létedre fehérben esküdsz meg. Mert ugyebár, a fehér szín a tisztaság a szüzesség jelképe. Nem pedig annak, hogy először mész férjhez. :)

üdv.

2010. dec. 16. 22:14
 7/14 anonim ***** válasza:
24%

Lehetni lehet semmi sem tiltja, de mivel a véleményünket kérdezted én azért elmondom, hogy szerintem nem illik.

Én hiszek abban, hogy az életben egyszer van olyan, hogy megtalálod az igazit és a házasságnak ezzel az emberrel kellene, hogy történjen. Szerelmes sokszor lehetsz, de az igazi egyszer jön el. Ha nálad most másodjára sikerült az nem gond, előfordul, de szerintem akkor sem illik az a habos babos nagyruha. Én inkább valami fehér kosztümöt választanék.

Remélem nem bántottam meg senkit.

2010. dec. 17. 11:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hm...de nem csak az a két véglet létezik, hogy vagy habos babos ruha, vagy kosztüm. Nekem első esküvőm lesz ( és remélem az utolsó is)de ennek ellenére nem lesz habos babos ruhám... Egy egyszerű szép fehér...mindenféle abroncs nélkül.
2010. dec. 17. 14:41
 9/14 anonim ***** válasza:

lehet

csak nem illik

2010. dec. 17. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:
62%

lehet, és ha neked a habos tetszik,akkor vedd fel nyugodtan.

én már az elsőnél is inkább egy estélyi ruhát szerettem volna a cuki habos helyett, ha lesz második, akkor éjkék estélyi ruhám lesz narancssárga rózsacsokorral :)

2010. dec. 21. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!