Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fehér menyasszonyi ruha alá mit és milyen színűt érdemes húzni, gondolok itt harisnya, vagy harisnyakötő, és milyen színben?
fehéret.
a harisnyakötö lehet kék, én olyat kaptam, nem látszik át.
de harisnya fehér.
Ha arra gondolsz, fázni nem fogsz, a menyasszonyi ruha iszonyú meleg. Amúgy olyan színű harisnyát, amilyen a ruha, ha fehér, fehéret, ha ekrü, akkor ekrüt. Harisnyakötő nem szükséges, azt is mondhatnám, hogy fölöslegesen kényelmetlen, de általában az szokott lenni a "kék", ha tartod magadat a babonához. Ha nem érdekel a régi, új, kék... akkor elég a harisnya.
A cipő nehezebb ügy, mert az esküvői cipők vékonyak, vékony a talpuk, az márciusban nagyon hideg lesz.
Köszönöm a válaszokat!
A cipő miatt nem aggódom, mert úgy sem bírja a lábam a vékony,és magas sarkú cipőt, úgy hogy egy kis topánka féle lesz kisebb sarokkal amit olcsón meg lehet kapni fehérben, és később is jó lesz szerintem.
Köszi a válaszokat.
Hát az a helyzet combfixet még soha nem hordtam, tudom milyen, de linkelnétek egy képet, venni kell hozzá ilyen "akasztót" is, amivel felcsipeszelem, vagy gumisan megmarad a combomon?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!