Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kisfiam, esküvőn akkor nem lehet fehér menyasszonyi ruhám, fátylam, templomi esküvőm? Ilyenkor mi illik/szokás?
dehogyisenem! :)
lehet, hogy páran (akik kissé begyepesedett gondolkodásúak) furcsán néznek majd, de kit érdekel.
egyszer hallottam esküvőn, mikor a szertartás után az egyik meghívott azt sutyorogta a másiknak, hogy milyen nevetséges a menyasszony, hogy fehérben van. mert elég pasizós típus volt korábban.
de a legtöbb ember nem akad fenn ilyesmin ma már.
nincs értelme manapság régi szokásokon lovagolni.
ezzel az erővel nem is lehetne templomban esküdnie csak annak, akik minden vallási előírást betartanak, és szüzek. mindketten.
egyetertek a 21 40-el !!!!!!!!
en sem vagyok begyepesedett, sot fiatal vagyok es meg nem is eskudtem... egy vajszin szobajohet szerintem, de feheret semmikepp! szerintem
csak mert a gyerek egy látható bizonyítéka annak, hogy már nem érintetlen valaki?
ezzel az erővel az is megcsúfolja a templomot, aki már nem szűz, pláne, aki egyéb "súlyos" bűnöket is elkövetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!