Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kisfiam, esküvőn akkor nem lehet fehér menyasszonyi ruhám, fátylam, templomi esküvőm? Ilyenkor mi illik/szokás?
Mivel nem szülted meg a gyermekedet ezért NINCS IS.
Ezért miért ne tehetnél fátylat?
Hogy ez mekkora hülyeség. Akkor fehérben csak a szüzek menjenek férjhez. Hirtelen megcsappanna a szalonokban a fehér ruha kínálat.
Szép nagy fehér ruhában menj férjhez, óriási fátyollal, természetesen templomban, és csak nevess azon, aki mást mer állítani. :)
jó-jó, csak poénkodni akartam, bár kicsit már megbántam, azért ez valahol nagyon szomorú dolog.
nekem nem volt soha abortuszom, az egyik barátnőmnek viszont igen, ő tett fel fátylat. :)
Azt mondom, hogy a menyasszonynak joga van fehérben lennie, mégha tudvalevő is, hogy rég nem szűz.
A vendégseregnek pedig joga van, hogy a hátamögött mindezt diszkréten kibeszéljék, csipetnyi rosszallással a szájuk szögletében. Mindenki mindent megengedhet magának... nem ezt hangoztatják oly sokan följebb????
Azt nem tudom, hogy miért ragaszkodik egy anya az esküvőjén a fehér ruhához!!! Miért?
Annyi gyönyörű "majdnemfehér" szín van, pasztelek tömkelege, szebbnél szebb. De neki mégis csak a fehér kell!! Valami miatt csak a fehér! Mert az jelképez számára is valamit, amiről -úgy érzi, már lekésett -ezért is a kérdés) amit egyik halvány ekrű, méghalványabb törtfehér sem képvisel!
Na pont ez az, amire a "jogot" ott a szülőszobában elveszítette. De helyette ezerszer szebb, több, értékesebb "jogot" szerzett magának: azt, hogy ÉDESANYÁNAK nevezik.
És ezek után miért akarja mindkettőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!