Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kisfiam, esküvőn akkor nem lehet fehér menyasszonyi ruhám, fátylam, templomi esküvőm? Ilyenkor mi illik/szokás?
a fehér ruha nálunk a szerelem tisztaságát jelképezi,nem azt hogy valaki szűz e vagy nem,,és ha nem annak esetleg látható jele is van gyerekek formájában.a lényeg az,hogy tiszta szívből szereted a párod,nem csaltad meg,sőt a legszebb ajándékot adtad neki,a gyerekeiteket.tehát szerintem te maximálisan fel vagy jogosítva arra,hogy hófehér ruhád legyen,és büszkén vonulj be a templomba a csöppségekkel és a leendő férjeddel!
sok boldogságot:)
Szia
Nekem fél éves volt a kisfiam mikor összeházasodtunk a párommal,HÓFEHÉR RUHÁBAN vonultam be a tanácsra és a templomba is.
Nálunk a templomi esküvő előtt 3 alkalommal el keletünk menni az Atyához,hogy elmondja mi hogyan lesz,kinek mit kel mondania csinálnia,elpróbáltuk a bevonulást és az egész szertartást.
Egyik ilyen alkalommal megkérdeztük,hogy lehet e fehér ruhám azt mondta az Atya,hogy odaállhatok az oltár elé fehér ruhában csak a gyermekem miatt nem tehettem fátylat.
Szerintem egy ilyen alkalomkor,hogyha mentek ti is kérdezd meg,hogy mit lehet és mit nem!
Sok-Sok Boldogságot kívánok nektek.
jó kérdés utolsó.
köszönöm nektek is többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!