Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miben illik ilyenkor esküdni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben illik ilyenkor esküdni?

Figyelt kérdés

Augusztusban összeházasodunk a párommal.

2 tanús esküvő lesz. A lehető legegyszerűbben. Mivel külföldön élünk,így csak a házasság miatt megyünk haza 1 hétre.

Semmi felhajtás nem kell,a lényeg,hogy házasok legyünk.

De nem tudom,hogy

- megoldható-e hogy egyikünknek sem lesz gyűrű,vagy ha mégis akkor csak nekem. A párom utálja az ékszereket,sosem hordana gyűrűt,így felesleges pénzkidobás lenne ha gyűrűt vennénk. Nekem venne ha kell,de maga részéről nem tart igényt rá,sőt a munkája miatt nem is hordhatná.

- 2. Mivel ez csak egy gyors esküvő lesz,milyen ruhában jelenjünk meg? Mit illik ilyenkor felvenni? Nagyon nem akarok kosztümöt venni,mert később úgysem hordom. Arra gondoltam,hogy egy egyszerű,szolid nyári ruhába mennék,amit később is fel lehet venni bárhová. Mondjuk világos sárgába vagy valami szolid színben. A párom meg fehér ingbe és egy vékony vászon nadrágba jönne,amit később szintén tudna hordani. Szerintetek ez jó megoldás lenne?? Vagy mit illik ilyenkor felvenni,ha nem menyasszonyi ruhában akar az ember férjhez menni??

2012. máj. 21. 12:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
12%

Alexanra: Augusztusban házasodnak össze. Kijelentő mód, nem feltételes. Gondolom van időpont.

Igyekezz a kérdésre válaszolni.

2012. máj. 21. 13:18
 12/21 anonim ***** válasza:
az én szüleim is így házasodtak, és csak anyukámnak volt gyűrűje. mivel ez kb. 30 évvel ezelőtt volt, az anyakönyvvezető eléggé furcsállta a dolgot... de ma már lazább a helyzet. szerintem olyan ruhát vegyél, amilyet szeretnél, és amit valóban tudsz máskor is hordani.
2012. máj. 21. 13:21
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

11.

Szerintem AlexanDra segítőkész választ adott, igaz, el lehet mondani még hússzor ugyanazt: "mindegy, miben házasodsz", azt viszont nem igazán értem, hogy mi ez az "Igyekezz a kérdésre válaszolni!". A modik álruhában járnak, vagy mi folyik itt, de komolyan? Nem mindegy az neked, hogy ki mit ír a válaszában? Nem anyázott, hanem felhívta valamire a kérdező figyelmét. Ebbe belekötni, hatalmas lehet az unalom...

2012. máj. 21. 13:23
 14/21 anonim ***** válasza:

amiben akarsz.

Anyáék (második házassága volt) 2 tanuval munka után farmerban,pólóban házasodtak gyűrű nélkül

azóta is boldogok

(első házassága hófehér habosbabos ruha,300fős lagzi,dinomdánom,3 év után válás)

2012. máj. 21. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kövezz meg, jelentsd a moderátoroknak a válaszom, ha ez neked ekkora probléma. Fontos dologra szerettem volna felhívni a figyelmét, amit ha esetleg nem vesznek figyelembe, borulhat az egész esküvőjük. És ahogy előttem írták, nem trágárkodtam, nem provokáltam senkit (bár ahogy látom téged igen).

Előttem már egy páran leírták a ruhával, gyűrűvel kapcsoltban a véleményüket, csak ismételni tudtam volna őket.

2012. máj. 21. 14:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Alexandrának teljesen igaza van, csak segített.

A kérdésre a választ pedig úgyis sokan leírták.

2012. máj. 21. 14:16
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Alexandra, ne foglalkozz az ilyen kötekedős válaszolgatókkal. Én sokszor olvasom a válaszaidat, és nagyon szimpi vagy! :) Üdv: Timi
2012. máj. 21. 14:57
 18/21 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: nyugodtan vegyél fel egy elegáns világos ruhát. Teljesen rendben van, a lényeg, hogy szép legyen. Utolsó (Timi) voltam.
2012. máj. 21. 14:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Köszi :)
2012. máj. 21. 15:22
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves Alexandrának is köszönöm a segítő szándékot.Igen,tudok a 30 napos várakozási időről.Évente sajnos csak egyszer tudunk hazamenni,ezért is fontos hogy végre összeházasodjunk.Időpontunk nincsen még kiírva,de a kérelmünket elfogadták,és nem kell várnunk 30 napot.Augusztusban amikor hazamegyünk,akkor az elfogadott kérelemmel kell bemennünk,és akkor kapunk időpontot abban az időben míg otthon vagyunk..Ezt írásban is megadták.Időpontunk azért nincs mert még mi sem tudjuk hogy augusztus hónap melyik napján leszünk otthon.

Köszönöm még egyszer mindenki válaszát.

2012. máj. 21. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!