Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen ruhában szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ruhában szerintetek nagyon nem illik (a sajátomra) esküvőre menni?

Figyelt kérdés

Ilyesmi. Csak vállpántokkal, ami fonott és kékes színű a ruha.

[link]

Olyan esküvő, hogy csak bemegyünk és aláírjuk a papírokat.

Kismama vagyok, ez a ruha szépen takar.

Szerintetek nagy illetlenség ez a ruha?

2012. jún. 3. 21:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Ilyesmi cipő kellene szerintem, ebben a nyakam sem törném ki .

[link]

2012. jún. 3. 22:25
 12/34 anonim ***** válasza:

szerintem jó ez a ruha. de ha bizonytalan vagy, esetleg még ez szóbajöhetne szerintem:

[link]

2012. jún. 3. 22:25
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:03 vagyok. Bocsi, elsőre a leopárdosat hozta fel, nem figyeltem, h van más színűben is, kékben teljesen jól mutathat sztem... :)

Amúgy főleg ha csak aláírás lesz, nem hinném, h bárkit is érdekelne. Nem fogja az anyakönyvvezető azt mondani, h márpedig ilyen ruhában nem ad össze titeket. Tényleg ne adj ki soksok pénzt ezért egy olyan ruhára, amit később nem fogsz(tudni) hordani! Az meg hogy másoknak habosbabos ruhája van, és nagy ünnepség, ne zavarjon! Gondolom most a baba miatt sem, meg lehet, h most anyagilag sem engedhetitek meg.

Ha esetleg ezek közül hiányozna vmelyik, az pedig lehet később pótolni, mikor minden adott lesz hozzá.

2012. jún. 3. 22:26
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd fel! Sok boldogságot!
2012. jún. 3. 22:27
 15/34 A kérdező kommentje:

Térd alattit szeretnék mindenképpen, már nem vagyok 20 éves és annyira vékony se most:(

65kg.

2012. jún. 3. 22:27
 16/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jókívánságokat:)

Holnap lefényképezem magamon a ruhát és felteszem nektek:)

2012. jún. 3. 22:30
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a választott ruhán semmi kivetni való. Én pl fekete ruhában fogom aláírni a papírokat pénteken. Arra is azt mondják nem illik, nem jó ómen így kezdeni a közös életet. Én ezen jót röhögök, mert mi 15 év után házasodunk össze, van 2 kicsi gyermekünk is, és úton a 3. is, bár ez még nem publikus, nem is tudja még senki.

Az 1 éves kislányom lesz a legszebb, neki vettem gyönyörű koszorúslány ruhát. Én mindenképpen olyan ruhát akartam választani ,amit később is ki tudok használni, és mivel tudom, hogy egy fehér ruhát soha többet nem vennék fel, ezért nem is vettem olyant.

A lényeg, hogy Te érezd jól magad benne, a többivel pedig ne foglalkozzál.

2012. jún. 3. 22:34
 18/34 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó. Húúú, a gyerekeket kiöltözteted. Erre nem is igazán gondoltam:S

Nekem 15hós és 3,5 évesek:)

2012. jún. 3. 22:37
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha felveszel hozzá egy szép stólát vagy blézert, akkor máris te leszel a legelegánsabb hidd el!(és persze egy csinosabb cipő v szandál)
2012. jún. 3. 22:38
 20/34 anonim ***** válasza:
72%

Nálam i majdnem. 13 hónapos a kicsi és 3,5 éves múlt a nagyobb.

Őket kiöltöztetem, mert imádom ha gyönyörűek egy ilyen fontos eseményen. Kisfiamnak van fekete vászon nadrágja, alkalmi cipője az ovi miatt, hozzá kap egy szép inget. Úgyis Őket fogom fényképezni, nem magamat.

Neked is kislány a pici? Mikor lesz az esküvő?

2012. jún. 3. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!