Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre nem illik fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre nem illik fekete ruhában menni még akkor sem, ha gyászolok valakit?

Figyelt kérdés
Tudom azt fogjátok írni, hogy nem illik menni gyász közben lagziba, de a legjobb barátnőm esküvőjéről van szó, mindenképp szeretnék elmenni.
2012. márc. 29. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
nem kötelező kimutatni hogy gyászolsz.. majd szépen felöltözöl normális ruhába és magadban fogsz gyászolni;)
2012. márc. 29. 22:14
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
szerintem vannak nagyon szép estélyik,ünnepi ruhák feketében,max az ékszerekkel feldobod egy kicsit,én is ezt tettem.
2012. márc. 29. 22:16
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem egy esküvőre teljesen fehérben nem illik menni, ha csak nem te vagy a mennyasszony. :) A feketéről még nem hallottam, hogy nem illene, egyébként is a férfiak többsége feketében lesz... Én az első hozzászólóval értek egyett. Ez a barátnőd esküvője, nem kell látszania rajtad, hogy gyászolsz (nem is tartozik rájuk), azt tedd legbelül, de ne rontsd el az ő napját azzal, hogy minden fényképen gyászruhában, holt szomorúan nézel ki. Mérsékelten azért lehet jólérezni magad.
2012. márc. 29. 22:23
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
szerintem is fekete ruha, színes kiegészítők.
2012. márc. 29. 22:24
 5/14 anonim válasza:
100%

Belül gyászolj!Ez a nap a menyasszonyé és a vőlegényé! Vegyél fel egy szolid de elegáns ruhát, és tiszteld meg őket. A te fájdalmad sajnos megmarad, nekik viszont szerencsés esetben egy esküvőjük lesz! Én egy fekete-fehér ruhát vettem fel hasonló szituációban.

Egyébként pedig, fel a fejjel, hamarosan jobb lesz! (Sajnos van elég tapasztalatom :-( )

2012. márc. 29. 22:24
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Jó pár évvel ezelőtt esküvőre mentem,mivel nem volt pénzem ruhára a régiek között válogattam amik elegánsabbak. Egy fekete felső és egy fekete szoknya,fehér nyaklánccal. Csinos,alkalomhoz illő ruhában voltam. Gondoltam én. A lagzin a menyasszony egyik rokona beszólt h milyen gáz vagyok h tiszta fekete a ruhám,nem temetésre jöttünk,hanem ünnepelni.MOndta ő aki egy melegítő együttesben volt! Lehet h nekem is abba kellett volna mennem
2012. márc. 30. 06:37
 7/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az összes alkalmi ruhám fekete. Aki ezért beszól, az egy tapló, mivel nekem az a szín tetszik. Ha meg gyászol az ember, akkor érthető a dolog. Ha valaki ezért piszkálna kérdezd meg tőle mit tenne a te helyzetedben.
2012. márc. 30. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

én most legutobb unokatesom esküvöjén fekete ruhában voltam fehér övvel, fehér táskával és fehér szandival.....mindenki szerint irtó csinos voltam...nem hiszem, hogy egy elegáns fekete ruha gáz lenne....

23L

2012. márc. 30. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Én úgy tudom hogy fehérben és pirosban nem illik menni, a menyasszonyi, illetve a menyecske ruha miatt. Amúgy a fekete nem csak a gyász színe, hanem elegáns szín is, nagyon sok estélyi és koktélruha fekete. Szerintem is dobd fel kiegészítőkkel ahogy mások is írták, vagy tűzz ki valami színes virágos kitűzőt (nem olyan gagyit, vannak szépek), esetleg egy világos bolerót húzz a ruhára.
2012. márc. 30. 13:12
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

szerintem mehetsz nyugodtan feketébe! egy fekete kis koktél ruha szerintem minden nő szekrényébe kell hogy legyen! amit fel vehet pl. esküvőn, ballagáson, szalagtüzőn, névnap, szülinap stb!

nekem is van, teljesen egyszerű, kiegészitőkkel dobom fel

2012. márc. 30. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!