Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen koszorúslány ruhához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen koszorúslány ruhához milyen színű cipő illik inkább? Fehér, vagy fekete?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szeretnék külön erre az alkalomra lila cipőt venni, ezért kérdezem.

Tudom amúgy, hogy nem a legjobb témakör, de a szépség-divat fórumon tapasztalatom szerint elkényeztetett fruskák írnak, akik nem lennének képesek felfogni, hogy miért nem veszek lila cipőt... Én egyébként a feketére szavazok. Persze ha nagyon muszáj van pénzem lilára is :)

A link: [link]

Előre is köszönöm a választ :)

2011. márc. 30. 09:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Hm. nem pont azt a ruhát adja ki, amelyik nekem lesz. AZ enyém a bal középső lesz. Bár színben talán ugyanaz.
2011. márc. 30. 09:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fekete illene a ruhához, mert sötét lilás. Ha világosabb lila lenne akkor fehér.
2011. márc. 30. 09:43
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Fehér semmiképpen, de szerintem a fekete sem passzol hozzá. Mindenképpen a ruha színével megegyező lilás cipellő illene hozzá.
2011. márc. 30. 09:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább fekete
2011. márc. 30. 09:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a fekete illik ehhez a színhez, én fehéret semiképp nem vennék fel hozzá.
2011. márc. 30. 09:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elnézem, nem nagyon fog látszani az a cipő, én nem vennék külön lila színűt hozzá :)

A fekete tökéletesen jó lesz, ha pedig azt szeretnéd hogy tényleg összepasszoljon a kollekcióval, elég fekete kiegészítőket felvenned hozzá!

Tehát pl. fekete kistáska, fekete köves fülbevalók, ilyesmi :)

Legalábbis én így szoktam, és még sosem volt panasz rá :D

2011. márc. 30. 09:47
 7/17 A kérdező kommentje:
Ok, szerintem is fekete, egy barátnőm mondta a fehéret mint agyament ötletet :) És a fekete mennyire passzol? Nagyon nem, kicsit, elmegy, vagy jó kategória?
2011. márc. 30. 09:47
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
hát..elmegy..
2011. márc. 30. 09:53
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

szerintem is fekete!

egyébként gyönyörű a ruha, teljesen beleszerettem :)))

2011. márc. 30. 09:58
 10/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszik, és köszönöm a válaszokat :)
2011. márc. 30. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!