Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete-fehér esküvő koszorúslány-ruha ötletek?
én ilyesmire gondoltam, csak kívülről fekete lenne, nem pink:
aki látta a Boltkóros naplóját, biztos tudja, miről beszélek.
úgy képzeltem, hogy az alsó, színes részeket le lehessen szedni, hogy máshol is használható legyen a ruha, valamint vagy a mellénél, vagy a derekánál lenne valami fehér díszítés
van jobb ötlete valakinek? örülök mindennek! valamint milyen cipőjük legyen, fekete? vagy mindenkinek más színű?
és minden ötletet fogadok fekete-fehér esküvő témában!
köszönőajándék, meghívó, dekor, sütik, VIRÁGOK????
Kösziii
szerintem jó ötlet, legalábbis nekem tetszik. már nincs az a tabu, hogy feketét hol nem lehet viselni. színes kiegészítőkkel tökéletes. elvégre a legtöbb vőlegény is feketében van.
ezek nekem nagyon tetszenek, de szerintem ne válassz olyat, mint ami a képen van, túl habos-babos. a menyasszonyi ruha maradjon a középpontban, annál egyszerűbb szabású koszorúslány ruhát szoktak választani.
Szerintem szép a fekete-fehér, nemrég volt már hasonló kérdés, hátha találsz a válaszok között hasznosat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
Én voltam októberben egy esküvőn, ahol fekete volt a koszorúslányok ruhája sárga virággal a derekukon. Szerintem ocsmány volt.
Olyan síri hangulat lett alapból ahogy bejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!